Dubrovačke Tri Sestrice – projekt

Kod nekretnine: CR675

PDF Brošura
4,500
2.250.000
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Pogled na more
  • Prvi red do mora
Opis nekretnine

Iznimno građevinsko zemljište unutar jednog od najvećih turističkih projekata na Mediteranu

Ovo iznimno građevinsko zemljište površine 4.500 četvornih metara, rijetka prilika na tržištu, nalazi se unutar jednog od najvećih turističkih projekata na Mediteranu 27 km sjeverozapadno od Dubrovnika površine 300ha koji se sastoji od golf igrališta površine 210ha, turističke zone 40ha, luke nautičkog turizma i ostalog popratnog sadržaja.

Ambiciozan i vrlo unosan pothvat na čijoj realizaciji i pripremi se radilo 15 godina za cilj ima stvaranje prve svjetske Lifestyle – Tourist – Eco friendly destinacije na prekrasnoj Dubrovačkoj rivijeri. Master developer projekta je početkom ove, 2023. godine ishodovao sve potrebne dozvole sukladno prostornim planovima i okončao otkup svih suvlasničkih udjela parcela (preko 1.200 suvlasnika) na kojima se nalazi građevinsko područje projekta.

Projekt Dubrovačke Tri Sestrice uključuje golf teren 18+9 rupa, 9 hotela, 400 rezidencija u sklopu 6 brendiranih hotela, 500 apartmana, 221 samostalnu vilu, veliku marinu za mega jahte i 2 manja hotelska privezišta, komercijalnu zonu sa shopping ulicom, ugostiteljskim, poslovnim i javnim sadržajima. Osim navedenog, u sklopu i u užem okruženju projekta planirana je gradnja nove zračne luke (u prvoj fazi samo za business avijaciju), multifunkcionalne arene, filmskih studija, shopping centara, nogometnog kampa, teniske akademije i ostalih sportskih sadržaja…

Međunarodno priznati arhitekti će biti uključeni u projekt kako bi osigurali najvišu kvalitetu, istovremeno spajajući inovativnost, luksuz i održivi razvoj.

Sukladno svim ishodovanim dozvolama, glavni investitor započinje izgradnju pristupne ceste i infrastrukture. Predviđeni rok završetka radova do ljeta 2024. 

Tijekom 2024. godine započet će gradnja autoceste koja će povezati projekt Dubrovačke Tri sestrice s gradom Dubrovnikom.

Zemljište je orijentirano prema istoku, jugu i zapadu te nudi jedinstven pogled prema Dubrovniku na istoku, na Elafitske otoke i Mljetu prema jugu te Stonskom zaljevu i Stonu prema zapadu te pruža osjećaj kao da ste u nacionalnom parku.

Izgradnjom Pelješkog mosta, pristupne ceste, a pogotovo Stonske obilaznice čiji spoj na Jadransku magistralu se nalazi samo 1,8km od projekta Dubrovačke Tri Sestrice značajno je približio projekat srednjoj Dalmaciji. Cestovna udaljenost od Splita sada je samo sat i pol.

Nekoliko različitih renomiranih svjetskih investitora je u proteklom periodu kupilo dio zemljišta gdje planiraju započeti sa gradnjom svojih podprojekata.

Na prodaju je 4.500 m2 građevinskog zemljišta na kojem je moguća gradnja 6 luksuznih vila.

Kupac ima mogućnost potpisivanja ugovora o managementu ili franšizi sa nekoliko svjetskih 5* hotelskih lanaca operatera koji su iskazali interes za navedeno zemljište i podprojekte.

Turistička ponuda, prepoznata od vodećih svjetskih medija, rastuće gospodarstvo i moderna prometna infrastruktura, čine Hrvatsku vodećom zemljom regije. Kao članica Europske Unije i Schengenskog prostora, Hrvatska je ujedno proglašena i jednom od najsigurnijih europskih zemalja.

Prelijepa obala Jadranskog mora sjecište je prometnih koridora koji povezuju srednju i istočnu Europu, a novoizgrađenim Pelješkim mostom sada je i izravno povezana sa ostatkom Europske Unije.

Dubrovnik je jedna od najpoznatijih turističkih destinacija svijeta, čija popularnost među elitinim gostima kontinuirano raste. Zbog bogate povijesti i kulture, od 1979. godine se nalazi na UNESCO popisu svjetske baštine. Cijela Dubrovačka rivijera poznata je po živopisnim pejzažima, bogatoj mediteranskoj vegetaciji, blagoj klimi i prekrasnim plažama.

Zbog svega navedenog, ovaj luksuzni projekt idealno je ulaganje, jer atraktivna cijena zemljišta i potencijal lokacije jamče investitorima visok i brz povrat. Visoki standardi poslovanja postavljeni su kako bi se privukli ozbiljni ulagači i očuvala nevjerojatna ljepota okoliša.

Investiranje u Dubrovačke Tri Sestrice projekt omogućava i suradnju s međunarodnom poslovnom te financijskom elitom, kao i izravnu korist od imidža izvrsnosti, održivosti te ekološke odgovornosti projekta.

Pozicionirano u srcu Europe, usred netaknute prirode na obali Sredozemlja, ovo je zemljište savršena prilika za sudjelovanje u najvećoj turističkoj investiciji na hrvatskoj obali.

Dubrovnik Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.