O nama

Želja nam je spojiti jedinstvene nekretnine s jedinstvenim klijentima koji će ih smatrati svojim platnom za stvaranje novih projekata ili vila o kakvima su oduvijek sanjali. Personalizirani pristup svakom klijentu naš je prioritet. Mreža unutar koje djelujemo, Sotheby’s International Realty®, zastupa prestižne klijente istančanog ukusa i najpoželjniji je brend na tržištu luksuznih nekretnina još od 1976. godine.

Naš ured i tim

Naš ured sa sjedištem u Splitu svakodnevno implementira globalne vrijednosti brenda na hrvatskom tržištu. Klijentima pružamo najviši stupanj iskustva, znanja i profesionalnosti dok se naša primarna vrijednost i poslovni status izražavaju prvenstveno u ljudima, profesionalcima koji vam u svakom trenutku stoje na raspolaganju. Croatia Sotheby’s International Realty pouzdan je partner tijekom cijelog postupka kupnje, prodaje i najma nekretnina, uz najveći stupanj diskrecije i profesionalnosti.

Posjetite nas u našem uredu, na inspirativnoj lokaciji marine hotela Le Meridien Lav. Direktor ureda i globalni partner, g. Marko Pažanin zajedno sa svojim timom iskusnih agenata za nekretnine želi vam dobrodošlicu!

Naše usluge

Kao partner u renomiranom svjetskom brendu za promet luksuznim nekretninama, Croatia Sotheby’s International Realty vodeća je agencija za kupoprodaju nekretnina u Hrvatskoj specijalizirana upravo za luksuzne nekretnine. Naš tim visokokvalificiranih profesionalaca s izvrsnim poznavanjem lokalnih prilika nudi svoju ekspertizu iz područja prodaje, najma i investicijskog ulaganja. Ukoliko ste u potrazi za svojim drugim domom, vikendicom, luksuznom vilom za odmor ili investicijskom prilikom stavljamo vam naš portfolio na raspolaganje.

Naša mreža

Vrijednost svakog projekta u našem portfelju povećana je jer ekskluzivno zastupamo prestižni međunarodni brend Sotheby’s International Realty® što omogućava globalni marketinški doseg i privlačenje pozornosti međunarodne javnosti. Više od 23.000 neovisnih prodajnih suradnika u više od 1000 ureda i preko 70 zemalja i regija čini nas najvećom mrežom agencija za luksuzne nekretnine na svijetu. Neusporediv doseg naših oglašivačkih partnera, među kojima su neke od najistaknutijih svjetskih medijskih kuća, osigurava povezivanje našeg brenda s globalnom publikom. Globalni plan oglašavanja strateški smo kreirali kako bi povećali svijest o brendu, ali i ponudi nekretnina.

Naslijeđe brenda Sotheby’s

Sotheby´s aukcijska kuća osnovana je u srcu Londona, u New Bond Streetu 1744. godine i od tada njeguje tradiciju povezivanja kolekcionara te posredovanja u kupoprodaji najprestižnijih vrijednosti u svijetu. Godine 1976. istaknuta tvrtka za kupoprodaju nekretnina osnovana je s jednakom strašću i temeljeći se na jednakim vrijednostima upravo kao i aukcijska kuća. Na taj način, mreža agencija za nekretnine Sotheby’s International Realty® nastavila je višestoljetnu tradiciju pružanja usluga posredovanja pri kupnji i prodaji najluksuznijih, najljepših i doista posebnih nekretnina, povezujući ih s najprestižnijim klijentima u svijetu.
Takav način rada i vrijednosti njeguje i Croatia Sotheby’s International Realty koji je ulogu upravo takvog zastupnika preuzeo u Hrvatskoj.