Atraktivno zemljište za izgradnju hotela

Kod nekretnine: CR607

PDF Brošura
4,310
3.015.600
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Parking mjesto
  • Pogled na more
  • Prvi red do mora
Opis nekretnine

Ekskluzivno zemljište za izgradnju hotela u prvom redu uz more

Zemljište na izuzetnoj lokaciji u Kaštelima, u prvom redu uz more, predstavlja jedinstvenu investicijsku priliku s obzirom da je pogodno za izgradnju luksuznog hotela na sedam etaža. Zemljište zauzima površinu od 4310 kvadratnih metara, a nalazi se nedaleko od Splita koji se ističe kao jedna od najpopularnijih turističkih središta na Jadranu, koje iz godine u godinu bilježi porast broja noćenja i posjetitelja.

Idejnim rješenjem planira se izgradnja hotela ukupne površine 9.200 kvadratnih metara koji zadovoljava sve kriterije za kategorizaciju s pet zvjezdica. Hotel je zamišljen kao moderna oaza za odmor koja nudi luksuzne rekreacijske i zabavne sadržaje poput prostranog vanjskog bazena, restorana, wellness i spa zone. Podzemna etaža i suteren namijenjeni su prvenstveno za potrebe parkinga i prostorije za snabdjevanje i održavanje objekta. Prizemlje hotela sastoji se od  recepcije, konferencijskih kapaciteta i ugostiteljskih i wellness sadržaja. Gornje etaže hotela namijene su isključivo za smještaj gostiju, a predviđeno je 120 smještajnih jedinica koje su ravnomjerno raspoređene po etažama, dok je na posljednjoj etaži  projektiran restoran s otvorenim pogledom na more i grad.

Pozicioniran u mirnom okruženju sa direktnim izlazom na more, ovaj moderni hotel zadovoljava sve standarde da postane jedan od najprestižnijih smještajnih objekata na području Splita i okolice, te da bude prepoznat kao sinom za luksuzni smještaj i ekskluzivne sadržaje. Veličina objekta omogućava raznolike sadržaje i uređenje završnih detalja sukladno željama i potrebama budućeg investitora.

Mikrolokacija zemljišta omogućuje brzu prometnu povezanost za međunarodnom zračnom lukom, kao i s turističkim biserima Splitom i Trogirom koji se nadaleko ističu UNESCO lokalitetima i prirodnim ljepotama. Zahvaljujući izrazito povoljnoj lokaciji, hotel će biti izvrsno povezan i s trajektnom lukom u Splitu, a nudi i brz pristup novoizgrađenoj autocesti, kao i blizinu nekoliko modernih marina za brodove.

Ukoliko sagledamo jedinstvenost ove lokacije, mogućnosti gradnje i turističku popularnost regije, ovo ekskluzivno zemljište predstavlja izvanrednu priliku za investitore koji su u potrazi za novom prilikom i žele izgraditi moderni hotel u jednoj od najpopularnijih regija na Mediteranu.

Kaštela Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.