Zemljište uz more na Braču

Kod nekretnine: CR586

PDF Brošura
181,425
1.814.250
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Pogled na more
  • Prvi red do mora
Opis nekretnine

Velika parcela uz more na južnoj strani Brača

Jedinstveno zemljište ukupne površine 181.425 m2 nalazi se na južnoj strani otoka Brača, općina Milna i ističe se svojom izuzetnom pozicijom, prvi red uz more.

Ova lokacija poznata je po idiličnom okruženju, prekrasnim uvalama i kristalno čistom moru koje Vas ne mogu ostaviti ravnodušnim.

Otok Brač treći je najveći otok u Hrvatskoj i popularno turističko odredište u Hrvatskoj jer je često prepoznat i nagrađivan na svjetskoj razini zbog svoje kulturno-povijesne baštine i prirodnih ljepota. Otok je redovitim trajektnim linijama dobro povezan s kopnom, ima zračnu luku, i nudi čarobni ambijent za apsolutno uživanje u ležernijem otočnom načinu života.

Na predmetnom zemljištu, na čestici većoj od 30.000 m2, moguća je gradnja nekretnine nadzemne površine od 200 m2, podzemne 1.000 m2 s bazenom i dodatnim sadržajima koji će pružiti maksimalan komfor te apsolutnu privatnost i koji će se savršeno uklopiti u mediteranski krajolik.

Zemljište ima predivan pogled na more, otok Hvar i autohtonu prirodu pružajući jedinstveni mediteranski ambijent.

Pristup zemljištu je moguć sa južne morske strane cestom dok se sa sjeverne strane spaja na javni put.

Prvoklasna pozicija parcele pruža idealno okruženje za stvaranje jedinstvenog mjesta za odmor za one koji uživaju u mediteranskoj prirodi i nesmetanom pogledu na more, te cijene mir i ljepotu autentičnog okruženja.

Uz veliku površinu, iznimnu lokaciju i otvoreni pogled na more te mediteranske klimu u čijim blagodatima možete uživati tijekom cijele godine ovo zemljište je uistinu jedinstvena investicijska prilika za sve one koje žele uživati u odmoru daleko od gradske verve, u savršenoj harmoniji s prirodom.

Brač Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.