Vile Everglow

Kod nekretnine: CR560

PDF Brošura
5
47,500
280
Na upit
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Bazen
  • Namješten
  • Parking mjesto
  • Pogled na more
  • Prvi red do mora
  • Terasa
Opis nekretnine

Dvije moderne vile uz more u jedinstvenom otočnom okruženju

Dvije moderne vile sa spektakularnim pogledom na more i otoke smjestile su se na malom otočiću u zadarskom arhipelagu. Do otočića se može doći samo privatnim brodom, stoga omogućuju jedinstveno iskustvo boravka u potpunoj privatnosti uz uživanje u netaknutoj prirodi i impresivnom pogledu.

Zahvaljujući modernom prostornom planu, vile nude maksimalnu funkcionalnost i iskoristivost prostora pružajući apsolutni komfor boravka tijekom cijele godine. Vile su izgrađene na plantaži maslina od čak 47.500 kvadratnih metara, stoga je autentični mediteranski doživljaj dodatno naglašen. Vlasnici imaju uhodan posao uzgoja maslina. Cijeli proces uzgoja maslina temelji se na načelima organskog uzgoja s obzirom da je otočić nenaseljen, te nema nikakvih tragova onečišćenja zraka ili tla.

Vila A sastoji se od dvije dvokrevetne sobe, jedne kupaonice, te velikog dnevnog prostora otvorenog tlocrta koji uključuje kuhinju i blagovaonicu. U vili B nalaze se tri dvokrevetne spavaće sobe, tri kupaonice i prostrani dnevni prostor otvorenog tlocrta koji uključuje kuhinju i blagovaonicu.

Vile okružuje terasa od 300 četvornih metara, dvije natkrivene terase, od kojih je jedna opremljena velikim roštiljem. Ispred vila nalazi se ‘infinity’ bazen 4×10 metara i plaža od 580 metara koja se prostire uz posjed. Vile Everglow pozivaju vas da se prepustite stalnom kontaktu s bujnom prirodom uz neprestano uživanje u slikovitom pogledu na inspirativni otočni arhipelag od kojeg zastaje dah.

Vile su u potpunosti opremljene modernim aparatima, a tijekom hladnijih razdoblja dostupno je i podno grijanje, tako da u ovom netaknutom otočnom ambijentu možete uživati čak i u zimskim razdobljima. U cijenu nekretnine uključen je sav namještaj i umjetnine.

Nekretnina ima i podrum od 300 kvadratnih metara, a u cijenu nekretnine uključena je i vodena cisterna od 200.000 litara, desalinator za proizvodnju 7.000 litara slatke vode na dan, dva profesionalno izgrađena mola i tri broda, te traktor i kompletna oprema za uzgoj maslina, uključujući modernu prešu.

Otočiću se najlakše može pristupiti iz Biograda na Moru (koji se nalazi nedaleko od Zadra), odakle je potrebno organizirati privatnu vožnju brodom koja traje otprilike 20 minuta.

Na otočiću je svaki detalj pomno osmišljen kako biste mogli uživati u potpunoj udobnosti i jedinstvenom boravku, što ovu ekskluzivnu nekretninu za odmor čini gotovo nestvarnom i zaista jedinstvenom na tržištu.

Zadar Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.