Zemljište uz more u okolici Omiša

Kod nekretnine: CR622

PDF Brošura
4,100
1.800.000
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Pogled na more
  • Prvi red do mora
Opis nekretnine

Jedinstveno građevinsko zemljište uz more s otvorenim pogledom na more

Jedinstveno građevinsko zemljište ukupne površine od 4.100 metara kvadratnih smješeno je na izuzetnoj lokaciji u prvom redo do mora u jednom od najpopularnijih područja na jadranu u okolici Omiša i nudi idiličan pogled na more i otoke.

Omiška rivijera nadaleko je poznata po svojim iznimnim ljepotama, kristalno čistom moru, brojnim plažama i uvalama, bogatoj povijesnoj i kulturnoj baštini te turističkoj i gastronomskoj ponudi.

Omiška rivijera idealno je utočište za one koje traže predah od modernog životnog ritma i predstavlja savršenu ishodišnu destinacju za istraživanje ostatka Dalmacije.

Imajući u vidu atraktivan položaj i velika površinu ova parcela predstavlja izuzetnu priliku i ima veliki investicijski potencijal. Od ukupne površine 2800 m2 je u građevinskoj (rezidencijalnoj) zoni i idealna je za izgradnju luksuzne vile i apartmana koja će savršeno uklopiti u okoliš.

Prvoklasna pozicija parcele koja jamči potpunu privatnost i omogućuje uživanje u čistom moru i netaknutoj prirodi i idelan je odabir za one koji uživaju u mediteranskoj prirodi i nesmetanom pogledu na more, te cijene mir i ljepotu autentičnog okruženja.

Uzevši u obzir gotovo netaknut ambijent, kristalno čisto more, kao i slikovite plaže, ova nekretnina predstavlja iznimnu investicijsku priliku, te pruža rijetku priliku za izgradnju privatne oaze u jednom od najprivlačnijih okruženja uz more na Jadranu. Iako blizu svih potrebnih sadržaja, nekretnina je dovoljno udaljena od vreve i gužve većih turističkih mjesta.

Omiš Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.