Ljetnikovac Verano

Kod nekretnine: CR358

PDF Brošura
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Balkon
  • Parking mjesto
  • Pogled na more
  • Prvi red do mora
  • Terasa
  • Vrt
Opis nekretnine

Jedinstveni ljetnikovac na idiličnoj lokaciji uz more

Veličanstveni ljjetnikovac Verano  smješten je na iznimnoj poziciji , uz samu obalu, u malom primorskom pitoresknom mjestu na otoku Murteru.

Otok Murter najveći je i najnapučeniji otok šibenskog arhipelaga. Odvojen je od kopna uskim Murterskim kanalom, preko kojeg je, u mjestu Tisno, izgrađen pokretni most.

Zbog svoje povijesti, prepoznatljivih naselja bogate tradicije i kulture, razvedene obale i velikog arhipelaga, Murter je postao jedno od omiljenih središta brojnih turista, a mnogi ga odabiru i za izgradnju nekretnina za odmor.

Ljetnikovac Verano smješten je na  parceli od oko 9.000 m2 koja se proteže do samog mora. U naravi je riječ o staroj kamenoj kući iz 17. stoljeća koja je izvorno izgrađena kao ljetnikovac i opasana je kamenim zidom. Sagradili su je, za svoje potrebe, pripadnici obitelji Banchetti koji su u 17. stoljeću doselili u Tisno.

Glavni objekt prostire se na 3 etaže (prizemlje, kat i potkrovlje) sa ukupno 240 m2 stambene površine.

Na imanju se nalazi i pomoćni objekt na 2 etaže (suteren i prizemlje) ukupne površine od 33 m2.

Na samoj parceli nalazi se 577 čokota vinove loze i 48 maslina, a ljetnikovac ima u korištenju privezni mul sa 2 veza za brod.

Ljetnikovac je potrebno rekonstruirati, a lako se može prenamijeniti u luksuznu mediteransku oazu s mnoštvom dodatnog sadržaja pritom nudeći maksimalan komfor i apsolutnu privatnost.

Čarobno okruženje, raznolikost prirode, uvale s lijepim pješčanim i kamenim plažama, nevjerojatne dalmatinske kamene kuće i uske ulice, široki trgovi i rasprostranjena mediteranska vegetacija, dugačka riva, i suvremena događanja, čine Murter istinski ugodnim okruženjem idealnim za odmor i potpuno opuštanje.

Ova izuzetna nekretnina predstavlja iznimnu investicijsku priliku. Idealna je za ljubitelje mediteranskog načina života koji žele uživati u čarobnom prirodnom ambijentu, a uz dodatno ulaganje može se oplemeniti modernim sadržajima i vratiti svoj nekadašnji sjaj.

Murter Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.