Građevinska parcela uz more na Braču

Kod nekretnine: CR646

PDF Brošura
2,750
2.000.000
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Pogled na more
  • Prvi red do mora
Opis nekretnine

Prostrano građevinsko zemljište uz more na izuzetnoj lokaciji na Braču

Ovo jedinstveno građevinsko zemljište ukupne površine 2.750 m2 nalazi se na atraktivnoj lokaciji tik do mora, u pitoresknom mjestu na otoku Braču.

Otok Brač je treći po veličini otok u Hrvatskoj i jedna je od najpopularnijih turističkih destinacija, često prepoznata i nagrađivana u cijelom svijetu zbog svoje kulturno-povijesne baštine i prirodnih ljepota te je izvrstan odabir za nezaboravan odmor.
Među maslinicima i, borovom šumom nalaze se slikoviti gradovi i sela koji mame posjetitelje da istraže ovaj otok. Otok Brač nudi čaroban ambijent za apsolutno uživanje u ležernom otočkom stilu života.
Idealno smješten između Splita i Hvara, dobro je povezan sa Splitom redovitim trajektnim linijama, a ima i zračnu luku iznad Bola.

Svojom velikom površinom i jedinstvenim položajem uz more, ovo atraktivno zemljište nudi mogućnost izgradnje luksuzne vile koja će se savršeno uklopiti u mediteranski krajolik, nudeći pri tom miran boravak, maksimalnu udobnost i apsolutnu privatnost.

S parcele se pruža prekrasan pogled na more i ima odličan pristup s dvije strane, cestom I šetnicom.

Ova ekskluzivna lokacija izdvaja se kao jedna od najprestižnijih na otoku Braču i idealna je za uživanje u lagodnijem otočkom načinu života i gotovo netaknutoj prirodi. Ova izuzetna građevinska parcele predstavlja jedinstvenu investicijsku priliku za izgradnju private oaze u jednom od najprivlačnijih okruženja uz more na Jadranu te je savršen odabir za sve one koji žele uživati u autentičnom okruženju u savršenom skladu s prirodom, daleko vreve i gužve većih turističkih mjesta.

Brač Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.