Zemljište s pogledom na more na Braču

Kod nekretnine: CR615

PDF Brošura
34,000
850.000
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Pogled na more
Opis nekretnine

Atraktivna parcela s otvorenim pogledom na more na Braču

Atraktivno zemljište ukupne površine 34.000 m2 s otvorenim pogledom na more nalazi se na jedinstvenoj lokaciji na sjevernoj strani otoka Brača.

Otok Brač treći je najveći otok u Hrvatskoj i jedno je od najpopularnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj i često je prepoznat i nagrađivan na svjetskoj razini zbog svoje kulturno-povijesne baštine i prirodnih ljepota. Otok je redovitim trajektnim linijama dobro povezan s kopnom, ima zračnu luku, i nudi čarobni ambijent za apsolutno uživanje u ležernijem otočnom načinu života.

 Zemljište je kompletno uređeno i ograđeno kamenim zidom i na njemu se nalaze 2 manja objekta te 500 maslina koje su posađene prije 4 godine.

 Na predmetnom zemljištu moguća je gradnja luksuzne vile na dvije etaže (podrum 400 m2 i prizemlje 400 m2) za koju je ishodovana pravomoćna građevinska dozvola. Vila je zamišljena kao privatna oaza koja će pružiti maksimalan komfor i apsolutnu privatnost te koja će se savršeno uklopiti u mediteranski krajolik.

Iako blizu svih potrebnih sadržaja, zemljište je dovoljno udaljeno od vreve i gužve većih turističkih mjesta.

Uz veliku površinu, iznimnu lokaciju svega 800 m od mora, netaknut otočki ambijent, otvoreni pogled na more te mediteransku klimu u čijim blagodatima možete uživati tijekom cijele godine ovo zemljište je uistinu jedinstvena investicijska prilika za sve one koji cijene mir i privatnost i koji žele uživati u autentičnom okruženju.

 

Brač Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.