Građevinsko zemljište u okolici Rogoznice

Kod nekretnine: CR725

PDF Brošura
1,834
820.000
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Pogled na more
Opis nekretnine

Zemljište s dozvolom i otvorenim pogledom na more u blizini Rogoznice

Ovo atraktivno građevinsko zemljište ukupne površine 1.830 m2 nalazi se na izuzetnoj lokaciji, u 2. redu do mora u malom pitoresknom mjestu u okolici Rogoznice. Ova nekretnina je pravi dragulj na tržištu ne samo zbog svoje izvanredne pozicije, već i zbog svojih jedinstvenih karakteristika.

Ova lokacija predstavlja pravu oazu ljepote, mira i luksuza na obali Jadranskog mora.

Zahvaljujući svojim prekrasnim plažama, kristalno čistom moru, skrivenim uvalama, očuvanoj prirodi i brojnim turističkim atrakcijama ovo područje razvilo se u jednu od najpopularnijih turističkih destinacija na Jadranskoj obali. Privlači turiste iz cijeloga svijeta i mnogi su je odabrali za izgradnju svoje privatne oaze uz more.

Sa zemljišta se pruža spektakularan pogled na more koji vas neće ostaviti ravnodušnim, a položaj parcele jamči potpunu privatnost i miran boravak pružajući vam priliku za potpuni bijeg od užurbanog načina života.

Vrijedno je napomenuti da parcela ima privatni put koji vodi direktno do mora. Ova jedinstvena parcela je zadnja dostupna na ovom području i predstavlja izvrsnu investicijsku priliku, a budući investitor ima velike mogućnosti u planiranju gradnje nekretnine bilo da se radi o privatnoj ili poslovnoj namjeni.

Pripremljen je projekt za izgradnju dvije suvremene luksuzne vile s bazenom i pratećim sadržajima koje će se savršeno uklopiti u slikoviti mediteranski krajolik te pružiti apsolutnu privatnost, udobnost i autentično iskustvo lagodnog života uz more. Proces ishodovanja građevinske dozvole je u tijeku olakšavajući vam put prema ostvarenju vaših snova.

Osim predivne prirode ova lokacija nudi i blizinu svih potrebnih sadržaja. Gradovi Šibenik, Trogir i Split, koji su uvršteni na UNESCO-ov popis svjetske baštine, nude bogat kulturni, povijesni, turistički i zabavni program. Važno je napomenuti i blizinu međunarodne zračne luke Split, kao i jedne od najljepših i najvećih marina na ovom području.

Ovo građevinsko zemljište predstavlja rijetku priliku za izgradnju ekskluzivne nekretnine uz obalu Jadranskog mora, pružajući vam priliku da ostvarite svoje snove o luksuznom mediteranskom životu.

Rogoznica Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.