Vila Riviera Heights

Kod nekretnine: CR773

PDF Brošura
5
2,000
250
1.175.000
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Balkon
  • Bazen
  • Energetski certifikat
  • Energy certificate
  • Garden
  • Namješten
  • Parking mjesto
  • Pogled na more
  • Terasa
  • Vrt
Opis nekretnine

Atraktivna vila s inspirativnim pogledom na more i otoke

Smještena na izuzetnoj poziciji s otvorenim pogledom na more i otoke, vila Riviera Heights predstavlja suvremenu mediteransku oazu, te idiličnu fuziju moderne arhitekture s autohtonim elementima i inspirativnog prirodnog okruženja. Vila se nalaze na mirnoj lokaciji na području Primoštena koji se ističe kao jedna od najprivlačnijih destinacija Dalmacije s mnoštvom netaknutih plaža i uvala, ali i odličnom prometnom povezanošću sa Šibenikom, Splitom i Trogirom koji su uvršteni na UNESCO-ov popis svjetske baštine.

Svojim suvremenim dizajnom eksterijera koji je obogaćen kamenim detaljima i modernim uređenjem koje je naglašeno i vrhunskom opremom, vila Riviera Heights pruža visoki standard življenja, nudeći pritom iznimnu udobnost i funkcionalnost te apsolutnu privatnost.

Interijer vile je okupan prirodnom svjetlošću zahvaljujući prostranim staklenim stijenama i omogućuje konstantan pogled na more i otoke.

Svaki detalj ove elegantne vile je pomno osmišljen, a rezultat je ova prvoklasna nekretnina s jedinstvenim pogledom na more, koja je ujedno i utočište za istinske hedoniste.

Glavne značajke:

zemljište: 2.000 m2 I 2 kata I stambena površina: 250 m2 I dnevni prostor otvorenog koncepta s kuhinjom, blagovaonicom i dnevnim boravkom I 5 spavaćih soba I 5 kupaonica

jugozapadna orijentacija I grijani bazen I terasa I ljetna kuhinja s roštiljem i vanjskom blagovaonicom I otvoreni pogled na more I vrt I parking

Tražena cijena za vilu i pripadajuće zemljište: 1.175.000 €

Postoji mogućnost preuzimanja tvrtke koja je u vlasništvu nekretnine za 1.095.000 €

Blizina zračne luke u Trogiru, nautičkih i turističkih luka Rogoznica – Frapa i Primošten – Kremik kao i dva nacionalna parka (Nacionalni park Kornati i Nacionalni park Krka) omogućavaju da doživite najbolje od mediteranskog životnog stila.

Ova sofisticirana nekretnina idealna je za sve koji žele živjeti blizu mora uz brz i jednostavan pristup nekima od najatraktivnijih turističkih mjesta na Mediteranu, a ima i neizmjeran potencijal kao vila za turistički najam.

Primošten Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.