Zemljište uz more na Braču

Kod nekretnine: CR772

PDF Brošura
103,000
Na upit
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Prvi red do mora
Opis nekretnine

Atraktivno zemljište u prvom redu uz more

Ovo impozantno zemljište ukupne površine 103.000 m2 smješteno je na zapadnoj strani otoka Brača i zauzima ekskluzivnu poziciju u prvom redu do mora.

Sa zemljišta se pruža spektakularan pogled na moru, a njegova dominantna pozicija nudi izvanredan potencijal za izgradnju imanja na jednoj od najpoželjnijih i najatraktivnijih lokacija na Jadranu.

Otok Brač najveći je dalmatinski otok i jedna je od najpopularnijih turističkih destinacija prepoznata u cijelom svijetu zbog svoje kulturno-povijesne baštine. Nudi fascinantan spoj povijesti i netaknute prirode, kristalno čistog mora, prekrasnih plaža, skrivenih uvala i čarobnog ambijenta za apsolutno uživanje u ležernom otočkom stilu života. Idealno je smješten između Splita i Hvara,a karakterizira ga i odlična povezanost s kopnom zahvaljujući redovitim trajektnim linijama i maloj zračnoj luci koja se nalazi iznad Bola.

Na ovom prostranom zemljištu postoji mogućnost osnivanja tri poljoprivredna gospodarstva, i izgradnju tri ekskluzivne vile s bazenom opremljene vrhunskim sadržajima i opremom  koje će omogućiti  bezbrižan boravak u autentičnom otočnom ambijentu. Svaka od vila može imati maksimalnu dozvoljenu površinu od 400 m2, uz dodatnih 1.000 m2 podruma, pružajući maksimalan komfor i apsolutnu privatnost. Uvjet za gradnju je da najmanje 70 % zemljišta bude zasađeno trajnim nasadima čineći vanjski prostor svake vile ultimativnim hedonističkim utočištem.

Ova prvoklasna lokacija idealna je za potpuno uživanje u mediteranskom načinu života i neizmjernim prirodnim ljepotama otoka Brača.

Prvoklasna pozicija parcele pruža idealno okruženje za stvaranje jedinstvenog mjesta za odmor za one koji uživaju u mediteranskoj prirodi i nesmetanom pogledu na more, te cijene mir i ljepotu autentičnog okruženja.

Uzevši u obzir netaknut otočki ambijent, kristalno čisto more, kao i slikovite plaže, te netaknutu prirodu koja okružuje parcelu, ova nekretnina predstavlja iznimnu investicijsku priliku, te pruža rijetku priliku za izgradnju privatnih oaza u jednom od najprivlačnijih okruženja uz more na Jadranu. Iako blizu svih potrebnih sadržaja, a nekretnina je dovoljno udaljena od vreve i gužve većih turističkih mjesta, stoga se izdvaja kao jedna od najprestižnijih lokacija  na Braču.

 

Brač Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.