Život na imanju u Hrvatskoj: Može li bolje?

Bujno zelenilo, otvoreni prostori, plavo nebo, nevjerojatan dizajn i puno privatnosti – postoji li netko tko to ne bi želio? Život na imanju nudi sve, pa i više! Život na imanju u Hrvatskoj ima brojne prednosti, zbog čega se ovom…

Bujno zelenilo, otvoreni prostori, plavo nebo, nevjerojatan dizajn i puno privatnosti – postoji li netko tko to ne bi želio? Život na imanju nudi sve, pa i više! Život na imanju u Hrvatskoj ima brojne prednosti, zbog čega se ovom načinu života teško odolijeva. Prostrane nekretnine i okućnice na ekskluzivnim lokacijama u Hrvatskoj omogućuju vam da svoj dan proživite do kraja, s beskonačnim izborom hobija kojima se možete posvetiti, upravo tamo u privatnosti vlastitog imanja. Razmazite se udobnošću i luksuzom, kao nekada plemići!

Život na imanju u Hrvatskoj

Smješteno u netaknutom prirodnom okruženju u malom slikovitom gradiću Klek, imanje Bellaria od 30.100 četvornih metara predstavlja pravu oazu komfora s prekrasnim pogledom na more i otok. Njegov vrh vrhunskog modernog stana lijepo se kombinira s zadivljujućim, kaskadnim vinogradom.

Jedinstvene šljunčane plaže nalaze se odmah iza ugla. Autohtone biljne vrste prisutne su u cijelom imanju, savršeno uokvirujući bazen imanja i područje roštilja.

Smješteno samo sat vremena vožnje od Dubrovnika, ovo imanje nudi blizinu grada i svih njegovih pogodnosti, ali vam uvijek omogućuje da ponovo uživate u miru i tišini svog imanja.

estate living in croatia, croatia sotheby's

Onima koji traže rustikalniju nekretninu u Hrvatskoj zasigurno će se svidjeti imanje Ambiente. Ovo raskošno imanje prostire se na 8.500 četvornih metara i graniči s UNESCO-ovom zaštićenom ravnicom Stari Grad. Smješten između Starog grada i Vrbovske na sunčanom otoku Hvaru, nudi maksimalnu privatnost i jedinstveni mediteranski ambijent kojem ne možete odoljeti.

Lokacija također nudi veliku blizinu plaže, a najbliža gradska jezgra udaljena je samo dva kilometra! Ukupno četiri kuće na ovom imanju, grijani bazen veličine 28 četvornih metara sa sunčalištem, ljetna kuhinja i mnoštvo drugih dodatnih sadržaja čine jedinstvenu privatnu oazu.

estate living croatia

Ipak, kad je u pitanju privatnost, tu se mora spomenuti doista posebno mjesto. Upravo u srcu otoka Visa, imanje Topiaria našlo je svoje mjesto pod zlatnim mediteranskim suncem.

Ovo imanje površine 31.088 četvornih metara odlikuje se spektakularnim pogledom na more i zalazak sunca. Imanje se uzgaja vinovom lozom visoke kvalitete i 200 stabala maslina, okružuje zadivljujuću kamenu vilu s bazenom. Uz to, manja kamena kuća i vinski podrum također su dio ovog nevjerojatnog imanja u Hrvatskoj.

estate living croatia

Izlazeći prema sjeveru, Istra krije vrlo poseban dragulj. Okruženo slikovitim krajolikom, imanje Fantasia pravi je raj za ljubitelje prirode i ljubitelje romantičnog istarskog krajolika. Četrdeset kilometara udaljeno od bilo kojih većih gradova, ovo imanje u Hrvatskoj svojim stanovnicima nudi potpunu privatnost i udobnost.

Na ovom imanju mogu se naći dvije glavne zgrade i nekoliko dodatnih manjih predmeta, upotpunjena visokokvalitetnom opremom, grijanim bazenom, 700 vrsta drveća koja su donijeta iz različitih dijelova, polja lavande i teniski teren.

Posljednje, ali svakako ne najmanje važno, je imanje Aroma. Smješteno u unutrašnjosti istarskog poluotoka, ovaj energetski razred „A“ sastoji se od 10 hektara zemljišta u vlasništvu i više zemljišta u koncesiji. Na farmi se obrađuju nasadi vrtova, vinograda (2.400 tbsp), maslina, voćnjaka, smokava, nasada ljekovitog bilja i aromatičnih biljaka.

Imanje ima izvrsnu infrastrukturu, visoravan površine 5.000 m2 zasađen mladom kseranthemom i amfiteatar u tri kaskade. Amfiteatar je ugraviran u prirodni kamen stjenovitog brda i zatvoren je u obliku šesterokutnih potkova u tri zgrade – površine 1.000 m2.

Kada ste raspoloženi za posjet gradu, samo 12 km vožnje odvest će vas u šarmantan grad Rovinj. Ostatak vremena možete iskoristiti za uživanje u privatnosti i udobnosti vlastite prirodne oaze.