Vinišće Bay Living

Kod nekretnine: CR660

PDF Brošura
4
560
235
1.250.000
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Balkon
  • Bazen
  • Garden
  • Parking mjesto
  • Pogled na more
  • Terasa
  • Vrt
Opis nekretnine

Luksuzne vile na ekskluzivnoj lokaciji s jedinstvenim pogledom na more

Vinišće Bay Living je luksuzni resort kompleks koji se sastoji od šest moderno dizajniranih vila koje predstavljaju savršen spoj minimalističke arhitekture i zadivljujućeg prirodnog okruženja.

Smješten na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Dalmaciji, Vinišće Bay Living nudi obilje raskošnih značajki koje idealno nadopunjuju inspirativni ambijent netaknutog Jadranskog mora, slikovitih zalazaka sunca i bujne mediteranske prirode.

Iz nekadašnjeg ribarskog mjestašca, Vinišće se razvilo u atraktivnu turističku destinaciju na Jadranu, s mnoštvom skrovitih uvala i plaža koje su idealne za potpunu relaksaciju u nezaboravnom okruženju.

Suvremeni dizajn vila i arhitektonska rješenja koja uključuju mnoštvo prostranih staklenih ploha doprinose osjećaju prozračnosti i neprestanog kontakta s nadahnjujućom prirodom koja okružuje resort, a svaka od šest vila ima i čarobni pogled na more.

Povoljan položaj ovog resorta omogućit će Vam uživanje u netaknutim plažama koje su udaljene svega nekoliko minuta hoda.

Vinišće Bay Living je prvoklasni resort koji na jedinstven način spaja najbolje od dvaju svjetova, autohtoni mediteranski ambijent života i čisti modernizam te je idealan izbor za sve koji žele uživati u očaravajućem prirodnom ambijentu ne želeći se pritom odreći ni modernih sadržaja, komfora ili kvalitete.

Blizina Međunarodne zračne luke Split (20 kilometara), UNESCO-vih znamenitosti u Splitu, Trogiru i Šibeniku, marine Frapa u Rogoznici (15 kilometara), kao i dva nacionalna parka (NP Kornati i Nacionalni park Krka) čine Vinišće Bay Living je jedinstveni projekt u svom okruženju koji će svakom gostu omogućiti veličanstveno iskustvo i trajni osjećaj relaksacije i zadovoljstva.

  • Vinišće Bay Living gradi renomirani međunarodni investitor s velikim iskustvom.
  • Svim vlasnicima nekretnina bit će dostupne usluge property managementa.

 

VILA LAVANDA – PRODANO
2 kata I Stambena površina: 235 m2 I 4 spavaće sobe I 4 kupaonice I Parcela: 562 m2
Tražena cijena: 1.250.000 €
Vila se sastoji od kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka s izlazom na prostranu terasu sa spektakularnim pogledom na more, toaleta, vanjskog bazena sa sunčalištem i vanjskog parkinga.

VILA RUZMARIN
2 kata I Stambena površina: 254 m2 I 4 spavaće sobe I 4 kupaonice I Parcela: 563 m2
Tražena cijena: 1.250.000 €
Vila sadrži kuhinju s blagovaonicom i prostrani dnevni boravak s izlazom na terasu s koje se pruža pogled na more, toalet, praonicu, 2 ostave, vanjski bazen sa sunčalištem i vanjski parking.

VILA BOSILJAK
2 kata I Stambena površina: 220 m2 I 4 spavaće sobe I 4 kupaonice I Parcela: 550 m2
Tražena cijena: na upit
Vila sadrži kuhinju s blagovaonicom, prostrani dnevni boravak s pristupom terasi s koje se pruža predivan pogled na more, toalet, praonicu, ostavu, vanjski bazen sa sunčalištem i vanjski parking.

VILA LIMUN
2 kata I Stambena površina: 218 m2 I 4 spavaće sobe I 4 kupaonice I Parcela: 571 m2
Tražena cijena: na upit
Vila se sastoji od kuhinje s blagovaonicom, prostranog dnevnog boravka s pristupom terasi s pogledom na more, toaleta, praonice, ostave vanjskog bazena sa sunčalištem i vanjskog parkinga.

VILA SMOKVA
2 kata I Stambena površina: 218 m2 I 4 spavaće sobe I 4 kupaonice I Parcela: 563 m2
Tražena cijena: na upit
Vila sadrži kuhinju s blagovaonicom, prostrani dnevni boravak s direktnim pristupom terasi s pogledom na more, toalet, praonicu, ostavu, vanjski bazen sa sunčalištem i vanjski parking.

VILA MASLINA – PRODANO
2 kata I Stambena površina: 225 m2 I 4 spavaće sobe I 4 kupaonice I Veličina parcele: 562 m2
Vila se sastoji od kuhinje, blagovaonice, prostranog dnevnog boravka s izlazom na veliku terasu s idiličnim pogledom na more, toaleta, ostave, vanjskog bazena sa sunčalištem i vanjskog parkinga.

Trogir Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.