Vila Thalia

Kod nekretnine: CR327

PDF Brošura
6
590
300
1.990.000
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Balkon
  • Bazen
  • Namješten
  • Parking mjesto
  • Pogled na more
  • Prvi red do mora
  • Terasa
Opis nekretnine

Suvremeno dizajnirana moderna vila u prvom redu uz more

 

Vila Thalia je atraktivna nekretnina smještena u pitoresknoj uvali Splitska na otoku Braču, poznatom po odličnoj povezanosti s kopnom zahvaljujući direktnim brodskim linijama sa Splitom.

Ova lokacija idealna je za ljubitelje slikovitih plaža i netaknute prirode, a svi potrebni sadržaji i trajektna luka u Supetru nalaze se na kratkoj udaljenosti od vile.

Vila Thalia zauzima prestižnu lokaciju u prvom redu uz more, kojem ima direktni pristup putem nekoliko stepenica.

Šljunčana plaža od objekta je udaljena samo 150 metara.

 

Ova elegantna vila podijeljena je na tri etaže, sa ukupnom stambenom površinom od 300 m2.

Vila se sastoji od prostranog dnevnog prostora u prizemlju koji obuhvaća dnevni boravak, kuhinju, blagovaonicu, sobu sa biljarom i toalet. Velike staklene stijenke odvajaju dnevni dio od šarmantne okućnice koja se sastoji od velike terase s bazenom, roštilj zonom, vanjskom blagovaonicom i zelenim vrtom.

Na prvom katu smještene su četiri velike spavaonice s kupaonicama, od kojih tri spavaonice imaju čaroban pogled na more, a jedna spavaonica ima i zeleni vrt koji također pruža prekrasan pogled na more.

Zadnja etaža vile sastoji se od dodatne dvije spavaće sobe, kupaonice i toaleta. Na ovome katu smještena je i soba za zabavu, uz fitness sa finskom saunom. Vila ima parking za četiri vozila.

 

Ova suvremena nekretnina na idiličnoj lokaciji uz more predstavlja izvrsnu investicijsku priliku s obzirom da se može prilagoditi potrebama budućeg vlasnika i ima veliki potencijal za korištenje u turističke svrhe.

Brač Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.