Vila Gallant

Kod nekretnine: CR476

PDF Brošura
5
830
445
2.625.000
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Balkon
  • Bazen
  • Namješten
  • Parking mjesto
  • Pogled na more
  • Prvi red do mora
  • Terasa
Opis nekretnine

Moderna luksuzna vila uz more

Villa Gallant je novoizgrađena luksuzna nekretnina na atraktivnoj lokaciji u malom mjestu pored Rogoznice i ističe se svojom ekskluzivnom pozicijom prvi red do mora.

Ova elegantna vila položena je na parceli od 830 metara četvornih i prostire se na tri etaže s ukupno 445 m2 bruto stambenog prostora (360 m2 netto površine) raspoređenih na 3 etaže – prizemlje i dva kata.

U prizemlju se nalazi kuhinja, blagovaonica i prostrani dnevni boravak ispunjen prirodnom svjetlošću pružajući spektakularan pogled na more.

Dnevni prostor se otvara prema vanjskom dijelu na kojem se se nalazi prostrana terasa (djelomično natkrivena) sa lounge zonom, bazen sa sunčalištem i ljetna kuhinja sa blagovaonicom te je idealan prostor za  potpuno uživanje i opuštanje.

Na ovoj etaži nalazi se još spremište, garderoba i gostinjski toalet.

Na prvom katu smještene su 2 spavaće sobe, svaka sa vlastitom kupaonicom dok su se na najvišoj etaži smjestile također 2 spavaće sobe sa vlastitim kupaonicama i dodatna prostorija sa pripadajućim toaletom koja se može iskoristiti kao radna soba, spavaća soba ili prostorija za fitness. Svaka spavaća soba ima vlastiti balkon te nude apsolutnu privatnostu i predivan pogled na more koji vas neće ostaviti ravnodušnim.

Villa ima garažu te 2 vanjska parkirna mjesta.

Uz moderni dizajn čistih linija, vila se ističe velikim staklenim plohama koje omogućuju inspirativan pogled na more iz gotovo svakog kutka vile. Pomno planirano uređenje s velikom pažnjom za svaki detalj, vrhunski nivo odabrane opreme i namještaja i obilje luksuznih sadržaja uključujući lift i podno grijanje u cijeloj vili,  koje nudi čine vilu Gallant savršenim izborom za sve ljubitelje mediteranskog načina života.

Vila je idealna nekretnina za cjelogodišnji boravak ali istovremeno predstavlja i odličnu investicijsku priliku s velikim potencijalom za turistički najam s obzirom na blizinu većih turističkih gradova poput Splita, Trogira ili Šibenika, međunarodne zračne luke Split kao i jedne od najprestižnijih marina na ovom dijelu Jadrana.

 

Rogoznica Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.