Parcela s pogledom na more u blizini Rogoznice

Kod nekretnine: CR582

PDF Brošura
8,250
Na upit
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Pogled na more
Opis nekretnine

Atraktivno zemljište s otvorenim pogledom na more u blizini Rogoznice

Smještena na mirnoj i atraktivnoj lokaciji, samo 250 m od mora, u malom primorskom mjestu u blizini Rogoznice, ova parcela prostire se 8.250 m2 i predstavlja odličnu investicijsku priliku.  Od ukupne površine, 5.000 m2 nalazi se u građevinskoj zoni.

Zemljište je idealno za gradnju luksuznih apartmana ili modernih vila s bazenom koji će savršeno uklopiti u prirodni okoliš.

Sa zemljišta se pruža otvoreni pogled na more, a zbog svog položaja, svaki objekt, uz pogled na more i privatnost, pružit će jedinstven mediteranski ugođaj.

Zemljište ima veliki potencijal, jer ovo područje privlači turiste iz cijelog svijeta i nadaleko je poznato po svojim turističkim i stambenim sadržajima.

Snažan razvoj turizma posljednjih desetljeća otvorio je put brojnim turističkim atrakcijama poput hotela, restorana, barova i drugih atrakcija u okolici.

Imajući u vidu atraktivan položaj i veličinu parcele koja vam omogućuje da je koristite za različite namjene, bitno je istaknuti i ostale prednosti poput otvorenog pogleda na more, blizine međunarodne zračne luke u Splitu, brojne kulturno-povijesne atrakcije Trogira. i Splita, bogata turistička ponuda, prekrasne plaže, nekoliko nautičkih i turističkih luka, ovo zemljište je uistinu jedinstvena investicijska prilika.

Rogoznica Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.