Rezidencija Admiral

Kod nekretnine: P6ZELR

PDF Brošura
6
1,450
580
Na upit
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Bazen
  • Namješten
  • Parking mjesto
  • Pogled na more
  • Prvi red do mora
  • Terasa
Opis nekretnine

OČARAVAJUĆE IMANJE IZ 15. STOLJEĆA KAO IDEALNA KOMBINACIJA POVIJESTI I SUVREMENOG ŽIVOTA

Ovo jedinstveno imanje izvorno izgrađeno u 15. stoljeću u savršenom je skladu s područjem Dubrovnika, kao idealan predstavnik povijesne arhitekture i stoljetne tradicije. Rezidencija Admiral služila je kao ljetna rezidencija dubrovačkog plemstva, koju su karakterizirale osobine odgovarajuće odabranog položaja, kvaliteta i stil gradnje te izuzetna predanost hortikulturi posjeda.

Imanje je u potpunosti ograđeno kamenim zidovima i nudi privatnost, kao i osjećaj potpune izolacije u nekim prijašnjim, starijim vremenima. Rezidencija se prostire na ukupnoj površini od 1.450 m2. Vrt se sastoji od očuvanog voćnjaka, autohtonog bilja, bazena, vanjskog roštilja s blagovaonicom, kao i kapelice sv. Jerolima koja je uistinu jedinstveni dodatak ovom imanju.

Stambena površina od oko 580 m2 prostire se na tri etaže, prizemlje, prvi kat i potkrovlje. Prizemlje se sastoji od recepcije, kuhinje, bara s dnevnim boravkom, prostrane blagovaonice sa stolom za 16 osoba, dvije spavaće sobe s kupaonicama i toaleta. Na prvom su katu četiri dvoetažna apartmana koji se sastoje od kupaonice i dnevnog boravka. Svaki je apartman povezan unutarnjim stubištem s visokim potkrovljem s bračnim krevetom (spavaća soba).

Kamena konstrukcija, obnovljeni kameni elementi, detalji od stakla i drveta, interijer koji je u potpunosti izrađen po mjeri, kao i ukupna atmosfera ovog očaravajućeg imanja zasigurno vas neće ostaviti ravnodušnima.

Dubrovnik Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.