Građevinske parcele na Braču

Kod nekretnine: CR515

PDF Brošura
836
270.000
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Pogled na more
Opis nekretnine

Atraktivne parcele s pogledom na more na Braču

Ove atraktivne parcele s projektnom dokumentacijom za izdavanje građevinskih dozvola za izgradnju luksuznih vila nalaze se na idiličnoj lokaciji u blizini mora s južne stane otoka Brača.

Ova izuzetna lokacija poznata je po slikovitom okruženju, prekrasnim uvalama i kristalno čistom moru koje Vas ne mogu ostaviti ravnodušnim.

Otok Brač treći je najveći otok u Hrvatskoj i jedno je od najpopularnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj jer je često prepoznat i nagrađivan na svjetskoj razini zbog svoje kulturno-povijesne baštine i prirodnih ljepota. Otok je redovitim trajektnim linijama dobro povezan s kopnom, a ima i zračnu luku.

Projektom je predviđena gradnja tri vile jedinstvenog dizajna i modernog interijera sukladno najsuvremenijim svjetskim standardima. Zemljište ima predivan pogled na more, otoke Hvar, Vis, Svetac i Jabuku te se sa sve tri parcele pruža pogled na vjerojatno najpoznatiju na Jadranu – Zlatni Rat u Bolu.

Ova prvoklasna lokacija idealna je za potpunosti uživanje u mediteranskom načinu života i neizmjernim prirodnim ljepotama ovog otoka te su ove parcele uistinu jedinstvena prilika na tržištu.

Na prodaju su tri parcele:

Zemljište A – 836 m2 I 270.000 Eur

Zemljište B – 897 m2 I 300.000 Eur

Zemljište C – 909 m2 I 340.000 Eur (napravljeni iskopi)

Brač Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.