Atraktivno zemljište uz more na Braču

Kod nekretnine: CR295

PDF Brošura
12,300
1.800.000
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Pogled na more
  • Prvi red do mora
Opis nekretnine

Atraktivno zemljište na ekskluzivnoj lokaciji prvi red do mora

Zemljište ukupne površine 12.300 m2 smješteno je u slikovitom mjestu na otoku Braču i nalazi se na jedinstvenoj lokaciji prvi red uz more.

Ova izuzetna lokacija poznata je po autentičnom okruženju, prekrasnim uvalama i kristalno čistom moru.

Otok Brač je jedno je od najpopularnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj s bogatom kulturno-povijesnom baštinom i brojim turističkim atrakcijama. Otok je redovitim trajektnim linijama dobro povezan s kopnom, a ima i zračnu luku.

Sa zemljišta se pruža predivan pogled na more, a sama lokacija omogućuje miran boravak i potpunu privatnost u mediteranskom ambijentu.

Među brojnim prednostima ovog zemljišta, valja svakako istaknuti frontu prema moru širine 60 metara, te dobar pristupni put što budućim vlasnicima daje veliku slobodu u planiranju objekta koji odgovara njihovim željama i potrebama.

Ova prvoklasna lokacija idealna je za potpunosti uživanje u mediteranskom načinu života i neizmjernim prirodnim ljepotama ovog otoka te je uistinu  jedinstvena investicijska prilika za sve one koje žele uživati u odmoru daleko od gradske verve, u savršenoj harmoniji s prirodom.

Brač Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.