Luksuzne nekretnine u Dubrovniku – istinski statusni simbol

Ako tražite za grad koji spaja veliku povijest, umjetnost i kulturu s prekrasnom mediteranskom prirodom, pobliže pogledajte Dubrovnik. Pod nazivom „Biser Jadrana“, vrijednost ovog grada prepoznao je čak i UNESCO, koji ga je 1979. godine uvrstio u listu svjetske baštine. Dubrovnik se često opisuje kao grad muzeja, ali to je i grad prepun muzeja. U …

Ako tražite za grad koji spaja veliku povijest, umjetnost i kulturu s prekrasnom mediteranskom prirodom, pobliže pogledajte Dubrovnik. Pod nazivom „Biser Jadrana“, vrijednost ovog grada prepoznao je čak i UNESCO, koji ga je 1979. godine uvrstio u listu svjetske baštine.

Dubrovnik se često opisuje kao grad muzeja, ali to je i grad prepun muzeja. U Dubrovniku možete uživati ​​u kulturi i umjetnosti u svim njenim oblicima: od glazbenih festivala, kazališnih predstava, likovnih izložbi do njegovih arhitektonskih čuda. Stari grad je savršeno očuvan i prepun divnih renesansnih, gotičkih i baroknih palača, crkvi i samostana.

Popularnost Dubrovnika

Godišnje Dubrovnik posjeti više od 1.200.000 gostiju. Ovdje su proveli mnogobrojne svjetske poznate ličnosti, poput Christiano Ronaldo, Beyonce, Ivanka Trump, članova U2, Ander Herrera, Mario Testino, Jessica Stein, John Malkovich, Steven Spielberg, Owen Wilson, Eva Longoria … Šetnja pored slavnih osoba postala je sasvim uobičajena situacija u Dubrovniku, što samo pridonosi njegovoj bezvremenskoj privlačnosti i statusu.

Posjedovanje imanja u Dubrovniku danas se smatra ne samo materijalnom dobiti, već i statusnim simbolom. Uz sve turiste koji posjećuju i ljubav koju njegovi stanovnici za njega imaju, Dubrovnik je procvjetao i prerastao u svjetski poznatu destinaciju!

Nije ni čudo što su ga mnogi režiseri odabrali kao svoj filmski set. Ikonični srednjovjekovni grad Dubrovnik pokazao je svoju fleksibilnost u igranju dvorca Nottingham u izdanju Robina Hooda iz 2018. godine, kazino grada Canto Bight u Rian Johnson-ovim Zvjezdanim ratovima: Posljednji Jedi i, najpoznatije, Kings’ Landing u osam sezona poznate HBO-ove serije Game of Thrones. Sve je to doprinijelo njegovoj popularnosti na takav način da ga je svjetska turistička stranica Big 7 Travel čak proglasila Europskim najinstagramičnijim mjestom za 2019. godinu.

Posjetiti Dubrovnik…

Uzimajući sve ovo u obzir, vrijeme je upravo za posjet ovom prekrasnom gradu. Za opušteniji odmor, posjetite grad u proljeće ili jesen, dok vas pravi užitak očekuje tijekom ljeta. Dubrovnik nudi puno nevjerojatnih mogućnosti smještaja i odabir najboljeg možda i nije tako jednostavan!

Od hotela do privatnih apartmana i vila za iznajmljivanje u Dubrovniku, mogućnosti su brojne. Na kraju se sve svodi na vaše želje i potrebe. Zamislite svoj savršen odmor i Dubrovnik će biti odgovor na sve vaše potrebe.

…ili kupite nekretninu u Dubrovniku

Uz sav turistički potencijal, ulaganje u hotel ili vilu u Dubrovniku možda je trenutno najbolja poslovna investicija.

Villa Paraiso Mediterraneo                                              Villa Endless View

Sve veći broj posjetitelja zahtijeva viši nivo udobnosti i luksuza prilikom odabira smještaja, pa ulaganje u takve vrste nekretnina jamči povrat ulaganja.

Villa Orizzonte                                                                 Villa Marchesa

Da ne zaboravimo, uvijek možete kupiti nekretninu za odmor i provesti toliko vremena koliko želite u vlastitom luksuznom domu u Dubrovniku!

Mansion near Dubrovnik