Prilike za svakoga

Radite s nama

Mreža Sotheby’s International Realty® agencija dizajnirana je na način da povezuje najkvalitetnije nekretnine s najprestižnijim klijentima diljem svijeta.

Naš brend

Sotheby´s International Realty® globalni je lider na području kupoprodaje nekretnina od 1976. godine.

Brend je nastao kao prirodan slijed i ulaganje najpoznatije svjetske aukcijske kuće Sotheby´s koja od 1744. godine spaja kupce i prodavatelje umjetnina te drugih prestižnih vrijednosti. Sotheby´s International Realty®, simbol izvrsnosti i ukusa, djeluje kao franšiza te posluje u 70 zemalja diljem svijeta putem 850 ureda. Mreža Sotheby’s agencija dizajnirana je na način da povezuje najkvalitetnije nekretnine s najprestižnijim klijentima u svijetu.

Naš ured i tim

Prepoznatljivost Sotheby´s International Realty® mreže rezultat je osmišljenog i kontinuiranog ulaganja u marketinške aktivnosti, operativnu podršku podružnicama, educiranje kadrova kao i razvoj poslovnih resursa.

Naš ured sa sjedištem u Splitu svakodnevno implementira globalne vrijednosti brenda na tržište naše regije. Zahvaljujući postavljenim standardima, pružamo klijentima najviši stupanj iskustva, znanja i profesionalnosti dok se naša primarna vrijednost i poslovni status izražavaju prvenstveno u ljudima, profesionalcima koji vam u svakom trenutku stoje na raspolaganju.
Croatia Sotheby’s International Realty pouzdan je partner tijekom cijelog postupka kupnje nekretnine i prodaje, uz najveći stupanj diskrecije i profesionalnosti. Posjetite nas našem uredu, na inspirativnoj lokaciji marine hotela Le Medridien Lav.

Radite s nama

Uslijed stalnog rasta potražnje za uslugama Croatia Sotheby´s International Realtya u kontinuiranoj smo potrazi za talentima koji će unijeti novu energiju u naš tim.

Željeli bismo da nam se pridružite u isticanju primarnih vrijednosti koje njegujemo a to su kvaliteta, profesionalnost i diskrecija. Važno nam je da svaki član našeg tima u potpunosti razvija osobne potencijale što ostvarujemo kroz procese edukacija i mentorstva naših djelatnika. Ukoliko imate snažnu motivaciju za rad i veliku želju za profesionalnim usavršavanjem slobodno nam se obratite putem info@sothebysrealty.hr.