ZAJAMČENE SU UZ POTPUNU DISKRECIJU I NAJVEĆI STUPANJ STRUČNOSTI

NAŠE USLUGE

Kupovina nekretnina

Ukoliko ste u potrazi za svojim drugim domom, vikendicom ili investicijskom prilikom stavljamo vam naš portfolio na raspolaganje.

Pronaći ćemo idealnu nekretninu za vas te vam je osobno predstaviti u privatnom razgledavanju. U vaše ime i uz odobrenje ugovorit ćemo povoljne uvjete kupovine te vam u tom procesu pružiti pravno, administrativno i financijsko savjetovanje kako bi cijeli proces protekao što brže i jednostavnije. Ukoliko vam je potrebno osigurati arhitektonsku ili dizajnersku uslugu možete biti se s povjerenjem pouzdati da ćemo vas spojiti sa stručnjacima u tom području.

Prodaja nekretnina

Želite li prodati svoju nekretninu, zemljište, razvojni projekt ili postojeće poslovanje spojit ćemo vas s mogućim kupcima iz Europe i svijeta.

Ukoliko se odlučite svoju nekretninu uključiti u portfelj naše agencije jamčimo vam sigurnosti i apsolutnu podršku u svim poslovima te mogućnost izrade dodatnih certifikata koji mogu biti potrebni. Naš cilj i krilatica tvrtke jest spajanje jedinstvenih nekretnina s jedinstvenim klijentima. Uz vašu suglasnost pomoći ćemo vam odrediti realnu cijenu objekta ili zemljišta te ga prezentirati potencijalnim kupcima putem mnogih globalnih alata i kanala dostupnih u mreži Sotheby’s International Realty®, ali i u Republici Hrvatskoj.

Investicijski konzalting

U potrazi ste za odgovarajućim investicijskim ili razvojnim projektom? U našem portfelju nudi se nekoliko ekskluzivnih lokacija s postojećim projektima.

Pronaći ćemo optimalnu mogućnost za vas te vas pratiti od same odluke do potpisivanja ugovora. Na tom putu pružamo vam cjelokupno pravno i financijsko savjetovanje kao i obavljanje svih administrativnih poslova koji se pokažu u procesu. Jedinstvena geografske lokacija, moderna infrastruktura, stabilan ustavno pravni poredak i gospodarstvo te visoko educirano stanovništvo samo su neki od razloga zašto je Hrvatska idealna zemlja za ulaganje u razvoj i investicije.

Oglašavanje i komunikacija

Pružanje izuzetnih marketinških mogućnosti koje objedinjuju lokalnu ekspertizu i globalni doseg naš je forte.

Koristimo ciljane komunikacijske alate koji rezultiraju snažnim odjekom i izuzetnom vidljivošću nekretnina i projekata iz našeg portfelja.

Naše prednosti

U procesima kupovine ili prodaje pružamo full service podršku klijentima u svakom koraku procesa.

rijednost svakog projekta u našem portfelju povećana je jer ekskluzivno zastupamo prestižni međunarodni brend Sotheby’s International Realty® što omogućava globalni marketinški doseg i privlačenje pozornosti međunarodne javnosti. Naš ured posluje u skladu s visokim profesionalnim i etičkim vrijednostima našeg brenda, a naš tim sastoji se od iskusnih profesionalaca koji jamče vrhunsku uslugu.