ZAJAMČENE SU UZ POTPUNU DISKRECIJU I NAJVEĆI STUPANJ STRUČNOSTI

NAŠE USLUGE

Kupovina nekretnina

Ukoliko ste u potrazi za svojim drugim domom, vikendicom ili investicijskom prilikom stavljamo vam naš portfolio na raspolaganje.

Pronaći ćemo idealnu nekretninu za vas te vam je osobno predstaviti u privatnom razgledavanju. U vaše ime i uz odobrenje ugovorit ćemo povoljne uvjete kupovine te vam u tom procesu pružiti pravno, administrativno i financijsko savjetovanje kako bi cijeli proces protekao što brže i jednostavnije. Ukoliko vam je potrebno osigurati arhitektonsku ili dizajnersku uslugu možete biti se s povjerenjem pouzdati da ćemo vas spojiti sa stručnjacima u tom području.

Prodaja nekretnina

Želite li prodati svoju nekretninu, zemljište, razvojni projekt ili postojeće poslovanje spojit ćemo vas s mogućim kupcima iz Europe i svijeta.

Ukoliko se odlučite svoju nekretninu uključiti u portfelj naše agencije jamčimo vam sigurnosti i apsolutnu podršku u svim poslovima te mogućnost izrade dodatnih certifikata koji mogu biti potrebni. Naš cilj i krilatica tvrtke jest spajanje jedinstvenih nekretnina s jedinstvenim klijentima. Uz vašu suglasnost pomoći ćemo vam odrediti realnu cijenu objekta ili zemljišta te ga prezentirati potencijalnim kupcima putem mnogih globalnih alata i kanala dostupnih u mreži Sotheby’s International Realty®, ali i u Republici Hrvatskoj.

Investicijski konzalting

U potrazi ste za odgovarajućim investicijskim ili razvojnim projektom? U našem portfelju nudi se nekoliko ekskluzivnih lokacija s postojećim projektima.

Pronaći ćemo optimalnu mogućnost za vas te vas pratiti od same odluke do potpisivanja ugovora. Na tom putu pružamo vam cjelokupno pravno i financijsko savjetovanje kao i obavljanje svih administrativnih poslova koji se pokažu u procesu. Jedinstvena geografske lokacija, moderna infrastruktura, stabilan ustavno pravni poredak i gospodarstvo te visoko educirano stanovništvo samo su neki od razloga zašto je Hrvatska idealna zemlja za ulaganje u razvoj i investicije.

Oglašavanje i komunikacija

Pružanje izuzetnih marketinških mogućnosti koje objedinjuju lokalnu ekspertizu i globalni doseg naš je forte.

Koristimo ciljane komunikacijske alate koji rezultiraju snažnim odjekom i izuzetnom vidljivošću nekretnina i projekata iz našeg portfelja.

Naše prednosti i brend

U procesima kupovine ili prodaje pružamo full service podršku klijentima u svakom koraku procesa.

Vrijednost svakog projekta u našem portfelju povećana je jer ekskluzivno zastupamo prestižni međunarodni brend Sotheby’s International Realty® što omogućava globalni marketinški doseg i privlačenje pozornosti međunarodne javnosti. Naš ured posluje u skladu s visokim profesionalnim i etičkim vrijednostima našeg brenda, a naš tim sastoji se od iskusnih profesionalaca koji jamče vrhunsku uslugu.

Sotheby’s International Realty® brend nastao je iz najpoznatije svjetske aukcijske kuće, koja još od 1744. godine povezuje kupce i prodavače umjetnina i drugih luksuznih artikala. Više od 21.000 neovisnih prodajnih suradnika u više od 900 ureda diljem 69 zemalja i regija čini nas najvećom mrežom agencija za luksuzne nekretnine na svijetu. Vaš izbor međunarodnih nekretnina kroz Sotheby’s International Realty® mrežu ne samo da je beskrajan nego i izuzetan. Kao dio ove mreže, Croatia Sotheby’s International Realty vodit će vas na put otkrivanja svoje idealne nekretnine ili investicijskog projekta bilo gdje na svijetu.
Uz najveću mrežu nezavisnih suradnika diljem svijeta, naš brand nudi jedinstven globalni doseg u kombinaciji s lokalnim znanjem i stručnosti.