Sotheby’s International Realty ostvario je rekordnih 114 milijardi USD u globalnoj prodaji u 2019. godini

Sotheby’s International Realty sa zadovoljstvom objavljuje da su njegovi pridruženi brokeri i prodajni profesionalci postigli više od 114 milijardi USD globalnog obima prodaje, što je najveći godišnji učinak američke prodaje u povijesti branda. 102 milijuna USD globalnog profita od prodaje…

Sotheby’s International Realty sa zadovoljstvom objavljuje da su njegovi pridruženi brokeri i prodajni profesionalci postigli više od 114 milijardi USD globalnog obima prodaje, što je najveći godišnji učinak američke prodaje u povijesti branda. 102 milijuna USD globalnog profita od prodaje ostvareno je u SAD-u, što je označilo još jedno rekordno dostignuće za naš brend.

„U 2019. brend Sotheby’s International Realty® nastavila je solidno rasti“, rekao je Philip White, predsjednik i izvršni direktor Sotheby’s International Realty. „Marka se proširila na nove zemlje i područja i ušla na nova tržišta u SAD-u. Nastavili smo donositi strateške poslovne odluke koje su koristile i našim neovisnim prodajnim suradnicima i povezanim tvrtkama. Neizmjerno sam ponosan na naporan rad i predanost naše ogromne globalne mreže i radujem se što ću moći nastaviti u 2020. godini. ”

Postignuća u 2019.

Potaknuti strateškim poslovnim potezom u ožujku 2019. godine, kada je Sotheby’s International Realty integrirao svoju podružničnu mrežu i brokersko vlasništvo u jednu globalnu organizaciju, otvoreno je 50 novih ureda Sotheby’s International Realty, čime je marka prisutna na 1.000 ureda u 70 zemalja i teritorija i više od 23 000 pridruženih prodajnih suradnika širom svijeta.

Sotheby’s International Realty nastavio je voditi kategoriju s uvođenjem ekskluzivnih marketinških asocijacija i pokretanjem prve tehnologije, najavljujući da će uskoro predstaviti novu, potpuno integriranu web stranicu. Postojeća web stranica marke, sothebysrealty.com, zabilježila je još jednu rekordnu godinu s više od 34 milijuna posjeta, što je 14 posto više u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Pored toga, Sotheby’s International Realty bila je prva marka nekretnina koja je pokrenula i implementirala mješovitu stvarnost u svoju aplikaciju Curate by Sotheby’s International Realty sm, proširena stvarnost, koja spaja stvarni svijet s virtualnom scenskom kućom. Platforma se može koristiti u raznim scenarijima kupovine i prodaje kuća, a posebno koristi agentima i programerima kako bi potencijalnim kupcima pomogli da osmisle svoj novi dom. Kako bi podupro svakodnevne poslovne potrebe više od 23 000 neovisnih prodajnih suradnika, marka je predstavila Current by Sotheby’s International Realty® robustan marketinški paket tehnoloških alata koji se sastoje od najboljih i ekskluzivnih aplikacija koje prodajnim suradnicima pružaju prepoznatljiv i konkurentna prednost na tržištu. Za partnerstva, marka je sklopila partnerstvo s Bloomberg.com-om kao ekskluzivnim pokroviteljem novog tržišta luksuznih nekretnina.

Brend Sotheby’s International Realty i njegovi neovisni prodajni suradnici nastavili su pružati podršku New Storyu, dobrotvornom partneru i certificiranoj neprofitnoj organizaciji 501 (c) (3). Kao rezultat toga, 83 obitelji, koje su bile među onima koji su izgubili svoje domove u zemljotresima 2017. godine, mogli su se useliti u svoje nove domove u Morelosu u Meksiku. Inicijativa je financirana ukupno 153 doma na Haitiju i Meksiku.

Globalni rast

Ove je godine primjećen značajan rast postojećih povezanih tvrtki marke u Sjedinjenim Državama putem zapošljavanja i strateških spajanja i akvizicija. Najznačajnije što je marka povećala prisustvo na tržištu u Brooklynu, New York; područje Velikog Bostona, Massachusetts; i Indiana. Marka je također ušla na nekoliko novih ključnih tržišta prošle godine, proširujući prisustvo Sotheby’s International Realty mreže na 43 države u cijeloj zemlji.

Izvan SAD-a, Sotheby’s International Realty marka postigla je više od 12 milijardi USD u količini prodaje i nastavila se širiti na ključna tržišta širom svijeta. U Europi je marka povećala svoju prisutnost u Monaku; Francuska; i Berlin i Binz, Njemačka. Otvoreni su i novi uredi u Dohi u Kataru; i Paphos, Cipar, proširujući globalnu prisutnost marke u marketinškim luksuznim listama. Na Karibima i u Južnoj Americi, marka je zabilježila rast u Zapallaru u Čileu, vrhunskim stambenim zajednicama koje se nalaze dva sata izvan Santiaga; a potpisani su i sporazumi o proširenju na teritorij Angvila. U azijsko-pacifičkoj regiji otvoreni su novi uredi u Taurangi na Novom Zelandu; i Port Douglas, Hobart i Perth, Australija.

O Sotheby’s International Realty

Sotheby’s International Realty osnovana je 1976. godine kao servis za nekretnine za prepoznavanje klijenata aukcijske kuće Sotheby. Danas globalni otisak tvrtke obuhvaća 1.000 ureda smještenih u 70 zemalja i teritorija širom svijeta, uključujući 44 brokerska predstavništva u vlasništvu tvrtke na ključnim gradskim i turističkim tržištima. U veljači 2004., Realogy je sklopio dugoročni strateški savez sa Sotheby’som, upravljačem aukcijske kuće. Sporazumom je predviđeno licenciranje međunarodnog imena Sotheby’s International Realty i razvoj franšiznog sustava. Franšizni sustav sastoji se od pridružene mreže u kojoj je svaki ured neovisno vlasništvo i rad. Sotheby’s International Realty podržava svoje podružnice i agente s nizom operativnih, marketinških, regrutnih, obrazovnih i poslovnih razvojnih resursa.

Pridružena društva i agenti također imaju koristi od povezanosti s uglednom aukcijskom kućom Sotheby’s, osnovanom 1744. Za više informacija posjetite www.sothebysrealty.com.

Pridruženom mrežom upravlja Sotheby’s International Realty Affiliates LLC, a brokerski brojevi u vlasništvu ove tvrtke posluje Sotheby’s International Realty, Inc. Oba entiteta su podružnice Realogy Holdings Corp. (NYSE: RLGY), vodećeg svjetskog lidera u franšizingu nekretnina i davatelja usluga usluga posredovanja, selidbe i nagodbe nekretnina. I Sotheby’s International Realty Affiliates LLC i Sotheby’s International Realty, Inc. u potpunosti podržavaju načela Zakona o poštenom stanovanju i Zakona o jednakim mogućnostima.