Zemljište uz more u Rogoznici

Kod nekretnine: CR203

PDF Brošura
950
510
487.000
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Pogled na more
  • Prvi red do mora
Opis nekretnine

ZEMLJIŠTE NA VRHUNSKOJ LOKACIJI U MIRNOM OKRUŽENJU

Ovo zemljište površine 950 četvornih metara smješteno je na vrhunskoj lokaciji, prvi red do mora, na mirnom mjestu na samo nekoliko kilometara od Rogoznice i samo pola sata vožnje od grada Trogira. Ovo zemljište nudi dovoljno prostora za izgradnju privatne oaze ili za korištenje u turističke svrhe. Budući da se radi o vrijednoj imovini, novom vlasniku pruža razne mogućnosti.

Međunarodna zračna luka Split udaljena je samo 30 kilometara i Marina Frapa smještena je u Rogoznici, jednoj od najboljih marina na hrvatskoj obali, a objekt je savršeno povezan sa svim potrebnim sadržajima. Opće mogućnosti gradnje na ovoj parceli mogu se pružiti na zahtjev.

Rogoznica se prostire na 50 km obale i idealna je za odmor s obitelji i prijateljima. I nautičari ga rado posjećuju jer je poznat kao jedna od najljepših i najsigurnijih luka na Jadranu. Plaže u Rogoznici su šljunčane, ima nekoliko stijena, a svako selo nudi skrivene plaže u mnogim malim uvalama. Rogoznica je poznata i po čitavom nizu zabavnih i kulturnih događanja. Središte Rogoznice smješteno je na poluotoku gdje su uglavnom očuvane stare kamene kuće, što rogozničkoj rivi daje autentičan mediteranski ugođaj. Većina otoka prekrivena je borovom šumom i idealna je za šetnju i druge vrste rekreacije. Tijekom četiri ljetna mjeseca u prosjeku ima samo 4 do 7 kišnih dana.

Rogoznica Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.