Zemljište uz more na Hvaru

Kod nekretnine: CR291

PDF Brošura
5,233
690.000
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Pogled na more
  • Prvi red do mora
Opis nekretnine

Atraktivno zemljište na Hvaru s inspirativnim pogledom na more

U prvom redu do mora u jednom od najpopularnijih turističkih gradova, ova atraktivna građevinska parcela predstavlja odličnu priliku za investiciju. Smještena u izuzetnoj Jelsi, turističkom središtu na sjevernoj obali otoka Hvara, ovo zemljište ima veliki potencijal s obzirom da izvrsna lokacija nudi najbolje od oba svijeta. Mnogi su avanturisti posjetili ovo područje i istražili ljekovito bilje, minerale i antičke spomenike srednjeg vijeka, a ovo područje je poznato i po turističkim kućama, privatnim vilama i rezidencijama. Snažan razvoj turizma posljednjih desetljeća otvorio je put brojnim turističkim atrakcijama poput hotela, barova, diskoteka i drugih turističkih atrakcija u okolici. Imajući u vidu atraktivan položaj i veličinu parcele koja vam omogućuje da je koristite za različite namjene, ova parcela predstavlja izuzetnu priliku i ima veliki investicijski potencijal.

Ovo zemljište na Hvaru prostire se na površini od 5.233 kvadratnih metara i predstavlja odličnu investicijsku priliku. Od ukupne površine, 1.988 četvornih metara je u građevinskoj zoni. Na spomenutom građevinskom dijelu moguće je formirati minimalno dvije parcele za slobodno stojeće objekte ili više parcela za izgradnju dvojnih objekata (kuća), sve u skladu s prostornim planom.

Uzimajući u obzir lokaciju ovog zemljišta koje budućim vlasnicima omogućuje stvaranje vlastite oaze uz more, ova parcela nudi i brojne mogućnosti za različite poslovne projekte. Lokacija jamči potpunu privatnost i omogućuje uživanje u čistom moru i netaknutoj prirodi.

Zemljište je prvi red do mora i ima otvoren pogled na obalu i kristalno čisto more, te omogućuje buduće planiranje za poslovne projekte ili za privatnu investiciju. Atraktivne pješčane i šljunčane plaže, obilje sunca i bistrog mora na raspolaganju su tijekom cijele godine za maksimalno opuštanje i uživanje.

Hvar Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.