Zemljište s projektom pokraj Trogira

Kod nekretnine: CR386

PDF Brošura
415
150.000
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Pogled na more
Opis nekretnine

ATRAKTIVNO ZEMLJIŠTE S PROJEKTOM I GRAĐEVINSKOM DOZVOLOM

Građevinsko zemljište s projektom za izgradnju četiri vile nalazi se na mirnom mjestu, u malom obalnom mjestu u blizini Trogira. Projektom je predviđena izgradnja četiri vile s bazenom s čistim linijama i modernim dizajnom. Proces izdavanja građevinskih dozvola je u tijeku.

Zemljište ima velik turistički potencijal, jer cijelo područje privlači turiste iz cijelog svijeta, a nadaleko je poznato po turističkim objektima i objektima za stanovanje i stanovanju. Izvrsna lokacija, prekrasan pogled na more, blizina međunarodne zračne luke u Splitu i brojnih kulturno-povijesnih atrakcija Trogira i Splita koji su uvršteni na UNESCO-ov popis svjetske baštine, blizina različitih turističkih sadržaja i zapanjujuće plaže samo su neke od prednosti zemljište i predstavlja doista jedinstvenu priliku za ulaganje.

Vila A – zemljište: 415 m2 I stambena površina: 250 m2 I 3 etaže I bazen – 150 000 Eur

Vila B – zemljište: 415 m2 I stambena površina: 221 m2 I 3 etaže I bazen – 150 000 Eur

Vila C-zemljište: 415 m2 I stambena površina: 241 m2 I 3 etaže I bazen – 150 000 Eur

Vila D – zemljište 415 m2 i stambena površina: 239 m2 i 3 kata i bazen – 150 000 Eur

Trogir je najbolje očuvani romaničko-gotički kompleks ne samo u Jadranu, ali u cijeloj Srednjoj Europi. To je jedan od razloga što postaje sve poznatiji u svijetu, ali ne i jedini. Mediteranski način života, izvrsna kuhinja i činjenica da je događaj u gradskoj jezgri koja je pod zaštitom UNESCO-a i dalje naseljena građanima učinili su Trogir uistinu živopisnim spomenikom povijesti, stabilnim u svojoj vrijednosti, ali ipak vrlo živim zahvaljujući svojim stanovnicima.

Trogir Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.