Zemljište Olive bay

Kod nekretnine: QT776V

PDF Brošura
845
690.000
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Pogled na more
  • Prvi red do mora
Opis nekretnine

ATRAKTIVNO ZEMLJIŠTE NA EKSKLUZIVNOJ LOKACIJI UZ MORE

Ova jedinstvena parcela od 845 četvornih metara smještena je na vrhunskoj lokaciji, prvi red do mora, usred uvale Stari Grad na otoku Hvaru, s kojeg se pruža prekrasan pogled na more i zalazak sunca. S obzirom na idilično okruženje, kristalno čisto more, kao i slikovite plaže i netaknutu prirodu koja okružuje parcelu, ovo zemljište, koje je također dio jedinstvenog projekta Olive Bay, izuzetna je prilika za ulaganje i pruža rijetku priliku za izgradnju privatna oaza na ekskluzivnom mjestu u jednom od najpopularnijih turističkih odredišta na Mediteranu

Stari Grad ima savršenu mikroklimu i nudi miran boravak usred slikovite prirode i autentičnih dalmatinskih kamenih kuća i predstavlja idealan bijeg od gradskog života. Dodatna prednost ovog zemljišta je što se nalazi na pješačkoj udaljenosti od grada Starog Grada, gdje se nalaze svi potrebni sadržaji, zajedno sa zabavnim i povijesnim sadržajem.

Pripremljen je arhitektonski projekt za izgradnju luksuzne vile na parceli Olive Bay, a vlasnik je zatražio građevinsku dozvolu 2019. godine. Olive Bay je ekskluzivno područje uz more podijeljeno na manje građevinske parcele i predviđeno za izgradnju vrhunskih nekretnina koje predstavljaju idealan „drugi dom.“ Stoga cijelo područje već ima kompletnu infrastrukturu koja omogućuje bezbrižan boravak u blizini svih potrebnih sadržaja. Budući vlasnici mogu imati uvid u detaljan urbanistički plan ove stambene zone, koji im omogućuje predviđanje okoline njihovih zemljišnih parcela.

Hvar je idealno odredište za odmor s obzirom na to da nudi bogatu povijesnu i kulturnu baštinu s tri zaštićena područja koja su pod zaštitom UNESCO-a, netaknutom prirodom obogaćenom bujnom mediteranskom vegetacijom i nezaboravnim noćnim životom, stoga ne čudi što ovo poznato odredište privlači turiste iz cijelog svijeta i ističe se kao jedan od najljepših otoka na svijetu. Otok Hvar poznat je i po izvrsnim prometnim vezama s kopnom jer između Hvara i Splita postoji izravna trajektna i katamaranska ruta. Tijekom ljetne sezone postoji izravna trajektna linija između Hvara i Italije. U ovoj fazi zemljište se može kupiti bez građevinske dozvole po cijeni od 690.000 €. Cijena zemljišne parcele nakon izdavanja građevinske dozvole iznosit će 778.125 €.

Hvar Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.