Vile Montorium

Kod nekretnine: CR478

PDF Brošura
8
1,320
530
1.300.000
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Balkon
  • Bazen
  • Namješten
  • Parking mjesto
  • Pogled na more
  • Terasa
Opis nekretnine

Moderne vile u bloku sa prekrasnim pogledom na zaljev, na području Rogoznice

Vile Montorium smještene su na uzvisini koja daje pruža mogućnost otvorenog pogleda na more i otočiće u malome zaljevu. Ova mikrolokacija iznimno je popularna za gradnju nekretnina za odmor, zbog svoje mirnoće i blizine turističkog mjesta Rogoznica.

Rogoznica je malo priobalno mjesto, okruženo predivnim otocima, u kojem se uz mnoštvo barova i restorana, nalazi i jedna od najljepših marina Mediterana – Marina Frapa. Od vila Montorium do centra Rogoznice potrebna je kratka vožnja od 5 minuta.

Vile Mongtorium su nekretnine u bloku, a raspored im je zrcalan. Svaka vila ima površinu od 265 m2 te se sastoji od tri etaže, suterena, prizemlja i kata.

U suterenu se nalazi multifunkcionalni prostor, trenutno uređen za zabavu, opremljen biljarom, stolom za stolni nogomet te pikadom. Na ovoj etaži nalaze se i kupaonica, praonica te strojarnica. Ovaj prostor izlazi na natkrivenu terasu ispred koje leži bazen veličine 40 m2 okružen sunčalištem sa ugrađenim vanjskim tušem.

Stepenicama ukrašenim prekrasnom kovanom ogradom sa drvenim rukohvatom dolazi se na prizemlje, koje je ujedno i središnji dio vile.

Dnevni prostor sastoji se od dnevnog boravka, blagovaonice te otvorene kuhinje sa otokom. Iznimna količina svjetla dopire  kroz veliku balkonsku stijenku i veliki kutni prostor u kuhinji. Sa balkona, opremljenim namještajem za objedovanje, pruža se divan pogled na more i svjetionik u daljini. Na ovoj etaži nalazi se i jedna spavaća soba sa unutarnjom kupaonicom, te gostinjski wc.

Na katu su tri spavaonice, svaka sa vlastitom kupaonicicom sa walk in tušem, a dvije spavaonice imaju i izlaz na balkon.

Stropovi u cijeloj vili su dosta visoki, između 280-300 cm. Podovi u svim prostorijama obloženi su talijanskim keramičkim pločicama vrhunske kvalitete. Grijanje i hlađenje riješeno je multisplit sistemima vrhunskog svjetskog prozvođača Daikin. Vanjske jedinice  smještene su na ravnom krovu, dok su unutarnje ugrađene u knauf spušteni strop. Vile su građene vrhunskim materijalima i opremom, a fasada je obložena kamenom vunom što osigurava iznimna energetska svojstva.

Udaljenost do mora je 150 m. Zemljište ispred vila je u vlasništvu istogog vlasnika.

Rogoznica Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.