Vile Dos Lunas

Kod nekretnine: CR477

PDF Brošura
3
1,200
210
690.000
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Balkon
  • Bazen
  • Namješten
  • Parking mjesto
  • Terasa
Opis nekretnine

Stilske i moderne Ville Dos Lunas sa vlastitom spa zonom

Stilske i moderne Ville Dos Lunas sa vlastitom spa zonom smještene su u predivnu netaknutu prirodu Istre, smještene svega desetak minuta od plaža istočne obale Istre, vinarija i turističkih središta. Ville Dos Lunas su moderne arhitektonske ljepotice sa atraktivnim unutarnjim uređenjem uronjene u spokojni istarski krajolik i nalaze se na savršenoj udaljenosti od mora (12 km) i turističkog mjesta Rapca i očaravaju mirom, tišinom i netaknutom prirodom.

Villa Una ima tri spavaće sobe sa en suite kupaonicama, koje su smještene na prizemlju i prvom katu. Open space dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonicom, staklenim stijenama otvara se na prostranu terasu sa bazenom, vanjskim roštiljem i vanjskom blagovaonicom. Terasa gleda na prekrasno umirujuće zelenilo i netaknutu prirodu.  Unutarnje uređenje je moderno i atraktivno, poziva na odmor i uživanje, a posebno spa na sa saunom i Jacuzzijem.

Villa Una: površina zemljišta 1203m2 / stambena površina 210m2. Cijena: 690.000 EUR

Villa Dos ima četiri spavaće sobe sa ukupno 5 kupaonica. Open space dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonicom otvara se prema vanjskoj terasi savršenoj za opušteno uživanje: bazen sa sunčalištem, vanjski roštilj i blagovaonica idealni su za uživanje u prirodi cijeli dan. Moderni interijer i vrhunska oprema upotpunjeni su sa vlastitom spa zonom sa saunom i Jacuzzijem. Villa Dos čin savršenu kombinaciju modernog življenja u netaknutoj, mirnoj i sačuvanoj prirodi Istre.

Villa Dos: površina zemljišta 1030m2 / stambena površina 206m2 Cijena: 690.000 EUR

Labin Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.