Vile Aurinesse

Kod nekretnine: BDX2CC

PDF Brošura
11
2,000
850
3.500.000
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Balkon
  • Bazen
  • Namješten
  • Parking mjesto
  • Pogled na more
  • Terasa
Opis nekretnine

Dvije luksuzne i moderne vile u izgradnji, s pogledom na more, smještene na otoku Braču

Aurinesse vile smještene su na prestižnoj lokaciji, u mjestu Bol, jednom od najrazvijenijih malih gradova na Jadranu. Centar mjesta, sa svojim dućanima, restoranima, barovima i bogatom turističkom ponudom, nalazi se na samo 5 minuta udaljenosti.  Do najpoznatije plaže u Hrvatskoj, Zlatni rat, dolazi se kratkom šetnjom od 6 minuta. Zlatni rat plaža, osim po svome prekrasnome pijesku i kilometrima mjesta za sunčanje i uživanje, poznata je i po sportskim aktivnostima koje nudi, poput parasailinga ili surfanja.

Bol je od davnina turistički prvak Hrvatske, a tome zasigurno  pridonosi ljepota i raznolika ponuda otoka Brača. Brački kamen, bračka gastronomija, bračke ljetne fjere, bračke uvale i mediteransko bilje koje ih krasi, samo su dio onoga što ovaj otok čini čarobnim. Otok Brač ima i aerodrom, koji je udaljen 13km od vila.

Vile Aurinesse nalaze se na mikro lokaciji koja ujedno pruža mir i osamu, uz pogled na prekrasno more, zalaske sunca i otok Hvar. Površina zemljišta na kojem se grade je 2000 m2.

Donja vila ima stambenu površinu od 450 m2 na tri etaže koje će krasiti 5 spavaćih soba, 6 kupaonica, toalet, te blagovaonica i kuhinja koje se otvaraju na terasu u prizemlju gdje će biti smješten bazen.

Gornja vila ima površinu od 400 m2 na tri etaže koje će krasiti 6 spavaćih soba, 8 kupaonica, toalet, te blagovaonica i kuhinja koje se otvaraju na terasu u prizemlju gdje će biti smješten bazen. Posljednju etažu vila čini terasa s pogledom, a vila B na istoj će imati ugrađen i jacuzzi.

Obje vile imati će saunu i fitness sobu, kao i garaže te pakirna mjesta.

U izgradnji vila koristi se prvoklasni materijal. Biti će luksuzno dizajnirane i opremljene vrhunskim namještajem.

U sklopu projekta, pokraj vila, zamišljena je i izgradnja luksuznog restorana i lounge bar-a mediteranskog stila, koji će nuditi specijalitete spravljene od organskih jadranskih namirnica, te wellness kompleks.

Završetak projekta predviđen je u ožujku 2022.

Brač Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.