Vila Vita Adele

Kod nekretnine: 8GLBV5

PDF Brošura
5
450
480
4.850.000
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Balkon
  • Bazen
  • Fitness area
  • Namješten
  • Parking mjesto
  • Pogled na more
  • Sauna
  • Terasa
Opis nekretnine

Impozantna vila sa spektakularnim pogledom na Dubrovnik

Izgrađena u bezvremenskoj eleganciji, smještena u centru Dubrovnika, svega 400 m udaljena od Pila, ova jedinstvena kamena vila pruža senzacionalan pogled na more i stari grad.

Vila Vita Adele se prostire na 5 etaža s ukupno 480 m2 stambene površine. Pomno planirani tloct izdvaja se  funkcionalnošću i maksimalnom iskoristivošću prostora kojim je osigurana povezanost unutrašnjeg i vanjskog prostora.

Villa omogućuje privatnost i mirnu, intimnu atmosferu u središtu grada, istodobno okružena zelenilom mediteranskog raslinja, borova i maslinama te je udaljena svega 5 min lagane šetnje od poznate gradske plaže Danče.

Prostor sadrži 2 prostana dnevna boravka, 2 blagovaonice, opremljenu kuhinju i bar,  četiri spavaće sobe s kupaonicama te radnu sobu.

Vila Vita Adele sadrži i zonu za opuštanje i rekreaciju s hidromasažnom kadom, saunom i teretanom, što pruža poseban užitak u modernim sadržajima i potpuno opuštanje u glamuroznom ambijentu ove iznimne vile.

Savršen spoj tradicijonalnog i modernog nudi prvoklasni smještaj i luksuzne pogodnosti u srcu grada.

Grandiozan arhitektonski ambijent zrači svjetlošću i pozitivnim ugođajem svih unutrašnjih djelova odražavajući jasnoću linija sa savršenom uravnoteženošću vanjskog i unutarnjeg prostora.

Svaki pogled uzduž južnog pročelja pomno je usklađen s prekrasnim pogledom na more i zalascima sunca između povijesti i sadašnice.

Posebnan naglasak je na ljepotu vile je u cjelokupnoj jedinstvenoj lokaciji i otvorenom pogledu vile usmjeren na poznate dubrovačke zidine,sa jedne strane prema sjevernoj kuli Minčeti, dok sa druge strane na utvrdu Lovrijenac.

Osim spektakularnog pogleda na more i dubrovački ahripelag, blagovaonice i lođa te otvoreni bazen nude nezaboravne zajedničke trenutke uživanja s obitelji i prijateljima.

Dodatni vrhunac vile je krovna terasa za opuštanje u hidromasažnoj kadi s neprocjenjivim pogledom na more i Dubrovnik, grad uvršten u sam vrh UNESCO-ve kulturne baštine.

U podrum se nalazi vinski podrum i spremište te apartman za osoblje s jednom spavaćom sobom i kupaonicom.

U neposrednoj blizi vile nalazi se garaža u kojoj je zakupljeno cjelogodišnje parkirno mjesto.

Stepenice uz vilu vode  do jezgre samog grada gdje možete uživati u  razgledavanju veličanstvenih znamenitosti.

Savršen spoj prestižne lokacije, elegancije, moderne opreme i luksuza objekta čini ovu vilu uistinu jedinstvenom prilikom na tržištu.

Dubrovnik Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.