Vila Sublime

Kod nekretnine: CR533

PDF Brošura
4
1,445
360
Na upit
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Balkon
  • Bazen
  • Namješten
  • Parking mjesto
  • Pogled na more
  • Terasa
Opis nekretnine

Moderna vila s otvorenim pogledom na more na Opatijskoj rivijeri

Moderna arhitektonska vila s otvorenim pogledom na more iz svih soba smještena je na zavidnoj poziciju na Opatijskoj Rivijeri. Bečki arhitekti i talijanski unutarnji dizajn stavljaju vilu u neprikosnovenu kategoriju kvalitetnog življenja. Vila Sublime ima moderne i čiste linije i smještena je na brežuljku uklesanom u stijeni sa otvorenim pogledom na more i marinu. Sastoji se od tri razine: na najnižoj se nalazi zasebni apartman sa kuhinjom i blagovaonicom, dnevnim boravkom, spavaćom sobom i kupaonicom sa terasom. Glavna razina vile je open space sa kuhinjom, blagovaonicom i dnevnim boravkom koji su u potpunosti otvoreni prema moru staklenim stijenama. Posebna unutarnja rasvjeta daje romantični večernji šarm. Glavna razina se otvara u prostranu terasu sa infinity bazenom i otvorenim pogledom na more. Neprikosnoveno održavani vrt koji okružuje vilu atraktivna je kombinacija japanske i mediteranske kulture. Na gornjem katu vile smjestile su se tri spavaće sobe sa en suite kupaonicama i dvije prostrane terase s pogledom na more. Najkvalitetniji materijali su korišteni prilikom gradnje koja je završena 2015. godine. Vila ima daljinski upravljane električne žaluzine na svim prozorima, upravljani sustav grijanja i hlađenja, video nadzor i sigurnosni sustav. Vanjski parking ima utičnicu za električne automobile.

Villa Sublime ima zavidnu arhitekturu i neprikosnovenu poziciju na Opatijskoj rivijeri: udaljena je svega desetak minuta vožnje od centra Opatije, cjelogodišnje destinacije na istočnoj obali Istre poznate po gourmet doživljajima, eventima i specifičnoj arhitekturi i parkovima iz 19. stoljeća na samoj obali mora.

Opatija Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.