Vila Promitto

Kod nekretnine: CR480

PDF Brošura
5
460
380
1.200.000
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Balkon
  • Bazen
  • Namješten
  • Parking mjesto
  • Pogled na more
  • Terasa
Opis nekretnine

Moderna villa smještena u drugom redu od mora, na području Rogoznice

Vila Promitto smještena je u mirnoj, ne promjetnoj uličici, u neposrednoj blizini mora. Ulica je iznimno tiha, ali pruža nesmetan prilaz vili i njenom prednjem dvorištu.

Rogoznica je toplo i tiho mjesto u blizini Splita s jedne strane i Šibenika s druge strane, koje se prostire na gotovo 50 km obale. Od vile, kratka šetnja je potrebna do samog centra mjesta. Ljeti je centar prepun živosti, koju mu daju brojni restorani, barovi i velika tržnica domaćih proizvoda. Rogoznicu osim toga, krasi Marina Frapa, jedna od najljepših na Mediteranu, kao i fenomen jezero Zmajevo oko.

Vila se prostire na 380 m2 stambene površine a sastoji se od tri kata. U prizemlju su kuhinja, velika blagovaonica, dodatni wc te dvije spavaće sobe svaka sa svojom unutarnjom kupaonicom.

Lijepo osvijetljeno stepenište, ukrašeno efektnim akvarijem, vodi na prvi kat. Na ovome katu nalazi se dnevni boravak sa izlazom na balkon s pogledom, uz tri spavaće sobe, od kojih svaka ima unutarnju kupaonicu. Glavna soba ima i walk in garderobu te izlaz na balkon s pogledom.

Treći kat namijenjen je razonodi i opuštanju. Spa zona sadrži tuševe, finsku saunu za do šest osoba, te dva dodatna wc-a. U dnevom boravku nalaze se stol za biljar i stolni nogomet, kao i dodatna kuhinja. Ova prostorija stepenicama izlazi na terasu sa prekrasnim pogledom, koju krasi preljevni bazen, jacuzzi za četiri osobe te sunčalište. Gledajući sa udobnih ležaljki, površina bazena spaja se s plavim morem u daljini.

Sve sobe u vili opremljene su sefom i TV-om.  Na prozorima su elektro rolete, a kompletna vila je klimatizirana i osvijetljena LED rasvjetom.

Grijanje se vrši putem solarnog sistema. Kroz cijelu vilu proveden je video nadzor spojen na internet.

 

Rogoznica Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.