Vila Novitas

KOD NEKRETNINE: 738DPV
PDF Brošura
 • 6 sobe
 • 6 kupaonice
 • 700 POVRŠINA NEKRETNINE M2
 • 1.200 Ukupna površina M2
 • 1.715 CIJENA PO M2
 • 1.200.000 € Prodajna cijena
Podaci o nekretnini

Sadržaji

 • Pogled na more
 • Bazen
 • Parking
 • Namješten
 • Terasa
OPIS NEKRETNINE

Očaravajuća moderna vila

Ova moderna i raskošna vila s bazenom u izvedbi cijenjenog arhitektonskog studija Dva arhitekta smještena je na otoku Murteru, u istoimenom mjestu. Svojim inventivnim dizajnom i ambijentom, savršeno se uklopila među autentične kamene nadsvođene uličice, pučke i jednostavne kućice i kamene zidove obraslih povijušama i penjačicama.
Vila je izgrađena je 2016. godine na prostranoj parceli od 1.200 metara četvornih te je smještena svega 70 metara od mora i plaže.
Prostire se na ukupno 700 metara četvornih stambene površine. Na donjoj, polu ukopanoj etaži nalazi se kotlovnica, prostorija za pranje i peglanje, pet spavaćih soba svaka sa kupaonicom te dnevni boravak sa kuhinjom. Duž cijele etaže pruža se pogled na ozelenjeni longitudinalni vrt koji prostora pretvara u idilično mjesto za opuštanje.
Na prizemnoj etaži smješten je centralni prostor vile s direktnim pristupom bazenu i prostoru za sunčanje čija skrivena klizna vrata pružaju osjećaj prozračnosti i osvjetljenja. Dizajniran kao natkrivena terasa sa funkcionalnom kuhinjom, blagovaonicom i prostranim dnevnim boravkom idealan je za uživanje i odmor ili aktivnosti uz bazen. Na ovoj etaži još su smješteni spavaća soba sa kupaonicom, prostorija za fitness, spremište, dodatni toalet te garaža za četiri vozila.
Ispod terase i bazena smještena je strojarnica bazena sa spremištem , vanjski tuš, hidromasažni bazen, terasa sa roštiljem i sjedećom garniturom te dodatna terasa sa lounge garniturom sa stražnje strane vile.
Posebna pažnja posvećena je uređenju okućnice te vlasnikova ljubav prema mediteranskom bilju u arhitektima je potaknula ideju da hortikulturi prepuste centralno mjesto, a ujedno osnaže samu vilu čineći je oazom prirode i mira stvarajući svijet za sebe.
Pri samoj gradnji korišteni su materijali najviših EU standarda, dok izuzetan dizajn i opremljenost same vile koji uključuje centralni audio sustav, nova generacija wi-fi sustava, alarmni sustav sa nadzornim kamerama upravljano putem aplikacijama te podzemne sustave za nadohranu i navodnjavanje okućnice.
Lijepa lokacija i darežljivost krajolika s najvećim brojem otoka u svom sastavu te velikim brojem pjeskovitih plaža i zanimljivih odredišta poput nacionalnih parkovima Kornati, Paklenica i Krka čine je jedinstvenom na tržištu pružajući sve pogodnosti za miran i opuštajući život ili odmor sa velikom dozom komfora i luksuza.

Murter nekretnine

Kontakt forma

Pošalji upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.