Vila Dominius

Kod nekretnine: CR473

PDF Brošura
4
920
385
1.400.000
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Balkon
  • Bazen
  • Namješten
  • Parking mjesto
  • Pogled na more
  • Terasa
Opis nekretnine

Elegantna vila u blizini Rogoznice s čarobnim pogledom na uvalu

Smještena na atraktivnoj lokaciji malom mjestu u blizini Rogoznice,  ova vila pruža mir uzvisine na kojoj se nalazi, kao i blizinu ljetne živosti ovog malog jadranskog priobalnog mjesta.

Sevid je obiteljsko naselje u kojem se lokalo stanovništvo još uvijek bavi ribarstvom, maslinarsvom i uzgojem vinove loze.

Nalazi se u blizini povijesnog grada Trogira, koji spada u UNESCO-vu baštinu.

Vila Dominus ima raskošno uređene dvije etaže, prizemlje i kat, koji sveukupno čine 383 m2 stambene površine. Uz samo nekoliko okolnih kuća, vila uživa privatnost i tišinu.

Stepenasto sagrađena zbog kofiguracije terena, u podnožju se nalazi prilaz vili, uz parking mjesta i garažu.

Stepenicama se dolazi na prizemlje i glavni ulaz kuće.

Na ovoj etaži nalazi se gostinjski wc, veliki dnevni boravak sa kaminom, blagovaonica te potpuno uređena kuhinja sa ostavom.

Dnevni prostor otvara se na veliku terasu u sredini koje se nalazi bazen veličine 45 m2 te sunčalište sa vanjskim tušem.

Sa lijeve strane bazena nalazi se soba za zabavu, te wellness prostor u kojem se nalazi jacuzzi, sauna i tuš. Prostor je ukrašen velikim staklenim stijenkama koje omogućavaju slobodan prolaz do bazena. Pokraj bazena nalazi se i grill zona sa velikom ljetnom blagovaonicom.

Širokim mramornim stepenicama dolazi se na prvi kat kuće gdje se nalaze četiri spavaonice, svaka sa svojom kupaonicom, od čega tri imaju izlaz na vlastiti balkon.

Sve spavaonice opremljene su klima uređajima i sefovima.

Podno grijanje provedeno je kroz spavaonice te dnevni prostor.

Vila ima ugrađeni video nadzor te solarni sustav.

U stražnjem dijelu kuće, oformljene su zone za djecu i vježbanje, ukrašene umjetnom travom. Tu se nalaze stol za stolni tenis, dječje nogometno igralište, te prostor za vježbanje joge sa veličanstvenim, otvorenim pogledom na more.

Rogoznica Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.