Vile Vigneto

KOD NEKRETNINE: R039
PDF Brošura
  • 3 sobe
  • 2 kupaonice
  • 189 POVRŠINA NEKRETNINE M2
  • 60.000 Ukupna površina M2
  • 2.625 € Cijena po tjednu od
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Bazen
  • Parking
  • Namješten
  • Terasa
OPIS NEKRETNINE

Samoodrživo vinogradarsko imanje s dvije rustikalne vile luksuznog uređenja

Dvije otmjene kamene vile modernog interijera smještene su na slikovitom vinogradarskom imanju pored šarmantnog gradića Skradina, a zahvaljujući idealnoj mikroklimatskoj lokaciji imanje je okupano suncem veći dio dana i omogućuje visokokvalitetnu proizvodnju vina koje je nadaleko poznato. U neposrednoj okolici nudi se mnoštvo turističkih sadržaja i zabavnih aktivnosti, kao i čuveni nacionalni parkovi, popularni restorani i organizirane ekskurzije usmjerene na turističke atrakcije u okolnim mjestima i na otocima.

Vile Vigneto okružene su čarobnom prirodom, a luksuzna opremljenost interijera i elegantni eksterijer idealno su okruženje za opuštajući odmor uz uživanje u mirisima i okusima Mediterana. Samoodrživo imanje Vigneto  proteže se na šest hektara i sastoji se od tek dvije autonomne vile koje su izgrađene korištenjem autentičnih materijala ovog kraja, stoga nudi savršenu fuziju modernih arhitektonskih rješenja, slikovite prirode i modernih sadržaja i omogućuje beskompromisno uživanje u okruženju koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Svaka vila ima privatnu okućnicu i lounge zonu, te pravo na korištenje modernog bazena dimenzija 15×5 m2.

Vila A ima 48 kvadratnih metara tlocrtne površine, a interijer otvorenog koncepta omogućuje apsolutni komfor koji se savršeno nadopunjuje sa pitoresknim okruženjem. Unutrašnji prostor čine donja etaža od 48 kvadratnih metara s potpuno opremljenom kuhinjom s blagovaonicom, dnevnim boravkom i kupaonicom, dok se na gornjoj etaži od 28 kvadratnih metara nalazi spavaća soba s galerijom s koje se pruža pogled na veličanstveni krajolik. Stakleni zid koji se pruža cijelom stranom kuće omogućuje uživanje u inspirativnom pogledu na imanje, a ovisno o trenutnom raspoloženju, moguće ga je zatamniti, te stvoriti intimniji ambijent. Vili A pripada i zatvorena lounge zona (14 m2), terasa s pergolom i sjenilom (40 m2), te vrt (80 m2).

Vila B sličnih je dimenzija i prostornog rasporeda, a gostima su na raspolaganju uz potpuno opremljenu kuhinju s blagovaonicom, dnevnim boravkom i kupaonicom, i dvije spavaće sobe (jedna od 12 kvadratnih metara, a druga od 17 kvadratnih metara). Vili B pripada i zatvorena lounge zona (17 m2), terasa sa pergolom i sjenilom (40m2), te vrt i okućnica.

Imanje Vigneto pravi je raj za hedoniste i ljubitelje vina, a u samu cijenu najma vile uključeni su i degustacija vina u vinariji, te nekoliko boca autentičnih sorti.

U vili A mogu se smjestiti dvije odrasle osobe, a u vilu B četiri.

Cijena najma jedne vile već od 2625 €/tjedan

Šibenik nekretnine

Kontakt forma

Pošalji upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.