Vile Imperium

Kod nekretnine: CR397

PDF Brošura
4
700
328
1.200.000
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Balkon
  • Bazen
  • Namješten
  • Parking mjesto
  • Pogled na more
  • Terasa
Opis nekretnine

MODERNE VILE NA EKSKLUZIVNOJ LOKACIJI S JEDINSTVENIM POGLEDOM NA MORE

Pet moderno dizajniranih vila koje predstavljaju savršenu fuziju minimalističke arhitekture i zadivljujućeg prirodnog okruženja smješteno je u jednom od najatraktivnijih turističkih odredišta na Jadranu – Primoštenu. Nekada ribarsko selo, ovaj se slikoviti gradić razvio u ugledno turističko odredište, nudeći obilje uvala i plaža za istraživanje i doživljaj radosti čistog opuštanja.

Vile Imperium nude brojne raskošne značajke koje idealno nadopunjuju neodoljivi ambijent netaknutog Jadranskog mora i blaženih zalazaka sunca. Sve su vile luksuzno namještene, potpuno opremljene i sadrže razne dodatne sadržaje poput saune, hidromasažne kade, bazena i prostora za zabavu i druženje za ugodna druženja. Interijer je organiziran na dvije razine.

Svaka vila ima četiri zasebne spavaće sobe na gornjem katu i veliki dnevni boravak, blagovaonicu i potpuno opremljenu kuhinju u prizemlju, izravno pristupajući njegovanom vrtu. Ovaj spektakularni kompleks vila kombinira najbolje iz dva svijeta, autohtoni stil života u mediteranskom ambijentu i modernu arhitekturu pojačanu luksuznim sadržajima. Vile su smještene u blizini zračne luke u Trogiru (30 kilometara), UNESCO-vih mjesta svjetske baštine u Splitu, Trogiru i Šibeniku, nautičkih i turističkih luka u Rogoznici-Frapa (7 kilometara) i Primoštenu-Kremik (3 kilometra), kao i dva nacionalna parka (Nacionalni park Kornati i Nacionalni park Krka).

VILA A: Stambena površina: 303m2 I 4 sobe I 4 kupaonice

VILA B: Dnevna površina: 273 m2 I 4 sobe I 4 kupaonice

VILA C: Dnevna površina: 354 m2 I 4 sobe I 4 kupaonice

VILA D: Dnevna površina: 296 m2 I 4 sobe I 4 kupaonice

VILA E: Dnevna površina: 328 m2 I 4 sobe I 4 kupaonice

Primošten Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.