Vila Stone Palace

Kod nekretnine: R136

PDF Brošura
6
6
750
8.400
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Balkon
  • Bazen
  • Namješten
  • Parking mjesto
  • Pogled na more
  • Prvi red do mora
  • Terasa
Opis nekretnine

EKSKLUZIVNA KAMENA VILA PRVI RED UZ MORE

Vila Stone Palace nalazi se na otoku Braču, u mjestu Supetar koje je i službeno središte otoka, ali i jedno od najposjećenijih turističkih odredišta u Hrvatskoj. Supetar je otočno mjesto koje je najbolje povezano s kopnom, konkretno s gradom Splitom, redovnim dnevnim trajektnim linijama. U vrijeme ljetnog perioda, trajektne linije Split-Supetar plove svakih sat ili dva vremena.

Vila Stone Palace nalazi se u osamljenoj uvali, prvi red uz more, okružena borovom šumom, maslinama i ostalom autohtonom mediteranskom florom, osiguravajući potpunu privatnost na površini zemljišta od više od 2.000 m2. Nekretnina je smještena u okruženju koje osigurava potpuni mir, a istovremeno je udaljena svega nekoliko minuta od centra Supetra gdje su dostupni svi zabavni sadržaji, kao i sadržaji nužni za svakodnevni život na otoku.

Vila predstavlja idiličnu mediteransku rezidenciju za odmor, a krasi je tradicionalni kameni eksterijer koji je tipičan za hrvatske otoke. Neto građevna površina objekta iznosi 705 m2, a proteže se na dvije etaže i sastoji se od 6 spavaćih soba i 6 kupaonica. Svaka soba ima otprilike 50 kvadratnih metara, te pripadajući balkon s kojeg se pruža slikoviti pogled na more.
Vanjski prostor je lijepo organiziran i sastoji se od bazena, ljetne kuhinje, kamina i dovoljno parkirnog prostora. Specijalan efekt i ugođaj vlada u prostoru blagovaonice i caffe prostora koji su natkriveni staklenim krovom.

U vrijeme kada prevladava uglavnom moderna arhitektura, ovaj objekt predstavlja jednu od rijetko dostupnih nekretnina koja je rađena u izvornom kamenom stilu, i koju odlikuju sve karakteristike kvalitetne klasične gradnje na dalmatinskom području. Gosti također mogu uživati u teretani sa saunom, a na zahtjev i uz nadoplatu moguće je organizirati i dodatne usluge poput privatnog chefa za vrijeme boravka, usluge masaže u vili, najam broda i sl.

Cijene najma

# Cijena po tjednu od Datum od Datum do
1 11.200 EUR 29.05.2021 25.06.2021
2 14.000 EUR 26.06.2021 24.09.2021
3 8.400 EUR 16.10.2021 31.12.2021

Brač Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Vlatka Ivančević

Vlatka Ivančević

+385 91 602 7626
vlatka.ivancevic@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.