Vila Olimpia

Kod nekretnine: CR122

PDF Brošura
9
307
450
Na upit
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Balkon
  • Namješten
  • Parking mjesto
  • Pogled na more
  • Prvi red do mora
  • Terasa
Opis nekretnine

JEDINSTVENA VILA NA OBALI OTOKA VISA

Vila Olimpia jedinstvena je, potpuno opremljena apartmanska vila smještena je na rivi grada Visa. Obložen izvrsnim bračkim kamenom, ista vrsta kamena koja se koristi za fasadu Bijele kuće u Washingtonu, čini svjesnim visokokvalitetnih materijala koji su korišteni u gradnji. Četiri samoodržive jedinice integrirane su u jednu vilu zadržavajući privatnost svakog dijela. Četiri kata vile u potpunosti su obnovljene i obnovljene 2017. godine nakon gradnje početkom ovog stoljeća.

Vila Olimpia opremljena je namještajem visokog sjaja koji doprinosi elegantnom i luksuznom ambijentu u unutrašnjosti vile. Ukupna površina zemljišta pokriva 307 četvornih metara, a sama rezidencija sastoji se od četiri stana. Prvi apartman sa svojih 281 četvornih metara uključuje osam kreveta, a terasa od dodatnih 225 četvornih metara čini ga najvećom samoodrživom jedinicom. Ostale dvije jedinice uključuju četiri i jedan odvojena kreveta, a svaki apartman ima svoju dodatnu privatnu terasu.

Vila Olimpia također ima terasu koja se može koristiti kao prostor za sunčanje tijekom dana, a tijekom večeri kao idealna oaza za druženje na otvorenom.

Villa Olimpia također ima privatnu garažu za jedno vozilo i služila je kao privremeni dom holivudskim filmašima i glumcima iz filma Mamma Mia 2 tijekom boravka u gradu Visu.

Vis Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.