Vila Mamma

Kod nekretnine: CR221

PDF Brošura
3
525
117
489.000
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Balkon
  • Bazen
  • Parking mjesto
  • Pogled na more
Opis nekretnine

NOVOIZGRAĐENE VILE NA VISU, DRAGULJU JADRANA

Na otoku Visu, kojeg su mediji nedavno aktivno promovirali za snimanje filma “Mamma Mia”, također desetljećima poznatom kao jedno od posebnih odredišta na Jadranu, izgrađene su 4 luksuzne vile. Iako je jedan od najudaljenijih otoka našeg arhipelaga, otok Vis nudi mir i poseban ugođaj u koji će se sigurno vratiti svi koji su ga doživjeli. Vis karakteriziraju prirodne ljepote, tradicionalna arhitektura i odsustvo masovnog turizma ukorijenjenog u drugim destinacijama.

Četirivile nalaze se na parcelama sličnih površina. Površina kuće i raspored svih vila su slični ili isti. Na zemljištu površine 525 m2 gradi se vila neto površine 110 m2, s dodatnih cca. 30 m2 balkona. Vila se sastoji od kuhinje, blagovaonice otvorenog plana, dnevnog boravka, 3 spavaće sobe s kupaonicom i dodatnog toaleta. Svaka vila ima osiguran parking, privatni bazen i uređenu zelenu površinu koja osigurava privatnost. Imanje nudi spektakularni pogled na more, također pogled na grad, a nalazi se u blizini svih potrebnih sadržaja.

Ne propustite priliku kupiti premium smještaj na otoku “na kojem je vrijeme stalo”

– dvije sjeverne vile s bazenom = 489.000 EUR / svaka

– dvije južne vile s bazenom = 569.000 EUR / svaka.

 

Vis Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.