Vila Idylle

Kod nekretnine: R056

PDF Brošura
Podaci o nekretnini

Sadržaji

Opis nekretnine

ELEGANTNA VILA ZA ODMOR NA OČARAVAJUĆOJ MEDITERANSKOJ LOKACIJI

Ova jedinstvena vila za odmor nalazi se u malom selu u blizini grada Novigrada, a datira iz 16. stoljeća. Ipak, u potpunosti je restauriran potpisom dizajnera renomiranog hrvatskog arhitekta koji je bezvremenski stil autentične istarske rezidencije protumačio na suvremen način.

Vila je u potpunosti opremljena visokokvalitetnim namještajem. Sadrži neke luksuzne sadržaje koji savršeno nadopunjuju hedonistički ambijent vile i nude beskompromisno uživanje u autentičnom okruženju u blizini mnogih turističkih atrakcija. Vila Idylle je trokatnica s tradicionalnim istarskim dizajnom interijera koji je moderniziran suvremenim elementima karakterističnim za industrijski stil, što rezultira toplim i ugodnim interijerom koji vas poziva da uživate u lagodnom mediteranskom ambijentu i slikovitom okruženju obogaćenom vinogradima i maslinike koji vas ne mogu ostaviti ravnodušnima.

Bogatu povijest i tradiciju vile Idylle naglašavaju starine iz Italije i predmeti koji su pripadali članovima obitelji koji su posjedovali vilu. Istodobno, izvorni kameni pod iz 16. stoljeća podsjeća na stara vremena, dajući posebnu draž interijeru.

Prizemlje vile sastoji se od dnevnog boravka, prostrane blagovaonice, potpuno opremljene kuhinje i toaleta. Tri udobne spavaće sobe s vlastitim kupaonicama nalaze se na prvom katu, a jedna od njih ima izravan izlaz na terasu s izlazom na lijepo uređen vrtni prostor. Preostale dvije spavaće sobe s kupaonicama nalaze se na drugom katu. Šarmantni mediteranski vrt obogaćen nasadima lavande, ružmarina i maslina u potpunosti je ograđen kamenim zidovima, pružajući maksimalnu privatnost i omogućujući vam uživanje u vrtu koji oduzima dah s velikim bazenom sa slanom vodom, sunčalištem s udobnim ležaljkama i ljetnim kuhinja s vanjskim roštiljem za nezaboravna druženja na otvorenom.

Vlasnici mogu ponuditi razne vodene sportove s popustom ili organizirati privatne satove s instruktorima joge. Također je moguće rezervirati masažu u vili ili organizirati jahtu ili brod. Vila je udaljena samo 4 kilometra od najbliže plaže, a u blizini vile nalaze se i poznati istarski gradovi Umag, Poreč i Rovinj. U okolici vile postoje brojne obiteljske farme s proizvodnjom eko-hrane; stoga imate priliku uživati ​​u izvornim delicijama i prepustiti se domaćoj kuhinji.

Vila Idylle dobila je dvije nagrade u 2018. godini – jedna je prestižna nagrada za najljepšu hrvatsku kuću za iznajmljivanje. Druga je nagrada za najbolji arhitektonski projekt na svijetu.

Vila ima maksimalni kapacitet od 10 osoba.

Kontakt


Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.