Vila Heritage

KOD NEKRETNINE: 36Z8XV
PDF Brošura
 • 1.550.000 €
  • 4 sobe
  • 2 kupaonice
  • 220 POVRŠINA NEKRETNINE M2
  • 450 Ukupna površina M2
  • 3.445 CIJENA PO M2
  Podaci o nekretnini

  Sadržaji

  • Parking
  • Terasa
  • Balkon
  OPIS NEKRETNINE

  Otmjena kamena vila u elitnoj splitskoj četvrti uz more

  Ova elegantna nekretnina smještena je na ekskluzivnoj lokaciji uz more u jednoj od najprestižnijih splitskih četvrti, a s obzirom da je okružena mediteranskim biljem, autentičnim zelenilom i bogatom borovom šumom, omogućuje vam da uživate u neodoljivoj atmosferi Mediterana i bogatstvu sadržaja koje ova atraktivna lokacija pruža.

  Smještena na zemljištu od 450 kvadratnih metara, ova gradska vila omogućuje maksimalan komfor uz blizinu popularne gradske plaže Bačvice i centra grada Splita do kojeg je potrebno tek desetak minuta lagane šetnje. Nekretnina je izgrađena 1937. godine po projektu renomiranog hrvatskog arhitekta Lavoslava Horvata koji je fascinantnim remek djelima potvrdio kvalitetu svog opusa na više arhitektonskih polja, a surađivao je i s čuvenim Ivanom Meštrovićem na razradi arhitektonskog projekta za zagrebački paviljon (današnji Dom hrvatskih likovnih umjetnika). Vila originalnog naziva Čulić Grisogono zauzima ukupnu bruto stambenu površinu od 220 kvadratnih metara, a prostor je podijeljen na dvije lijepo raspoređene etaže koje su povezane unutarnjim stubištem. Nekretnina je trenutno tradicionalno uređena, a drveni stilski komadi namještaja stvaraju ugođaj toplog i raskošnog doma koji odiše otmjenošću i duhom prošlih vremena. Adaptacijom nekretnine, lako se može dobiti prostran i funkcionalan prostor u skladu s potrebama budućeg vlasnika, a uzevši u obzir jedinstvenu lokaciju, vila pruža sve pogodnosti za ugodan život.

  Vila Heritage nalazi se u bloku s nekretninom sličnih dimenzija, ali ima privatan ulaz i parkirna mjesta, te lijepo uređenu okućnicu, stoga pruža apsolutnu intimu i potpunu privatnost. Od ostalih prednosti ove nekretnine valja istaknuti i prostrani balkon, te natkrivenu terasu koji omogućuju ugodna druženja na otvorenom i maksimalno uživanje u dalmatinskom ambijentu.

  S obzirom na turističku popularnost grada Splita i mnoštvo kulturno-povijesnih sadržaja, te prekrasnih plaža koji okružuju ovu šarmantnu nekretninu, vila ima odličan investicijski potencijal i lako se može prilagoditi različitim namjenama i individualnim potrebama investitora.

  Split nekretnine

  Kontakt forma

  Pošalji upit

  Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.