Vila Girasole

Kod nekretnine: RD82PY

PDF Brošura
4
1,175
210
500.000
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Balkon
  • Bazen
  • Namješten
  • Parking mjesto
  • Terasa
Opis nekretnine

AUTOHTONA KAMENA VILA KOJA PREDSTAVLJA SPOJ TRADICIONALNE ARHITEKTURE I PRIRODE

Vila Girasole idealan je predstavnik tradicionalne istarske kuće smještene u središnjoj Istri s pogledom na Motovun i okolna mjesta. Unutrašnja Istra poznata je po srednjovjekovnim povijesnim gradovima, vinu i tartufima.

Vila Girasole je potpuno opremljena centralnim i podnim grijanjem te potpuno klimatizirana. Nudi otvoreni bazen, privatni parking, održavani i navodnjavani vrt okružen maksimalnom ogradom za privatnost. Za veću intimu i romantičnu atmosferu, u udobnom dnevnom boravku nalazi se kamin.

Vila Girasole prostire se na dvije razine. U prizemlju se nalazi kuhinja, blagovaonica, dnevni boravak, wc, jedna kupaonica. Prizemlje ima izravan pristup vrtu i bazenu, tako da okolno područje imanja tijekom ljeta postaje dijelom samog dnevnog boravka. Poseban ugođaj u dnevnoj sobi tijekom zime daje klasični kamin. Ljeti kameni i drveni materijali čine unutrašnjost posjeda ugodnom i ne prevrućom. Na katu se nalaze još tri spavaće sobe, od kojih je jedna glavna spavaća soba s privatnom kupaonicom te ima izlaz na terasu s panoramskim pogledom na okolicu.

Vila Girasole je potpuno opremljena i namještena te se kao takva prodaje. Vlasnik ju koristi, ali tijekom ljetne sezone ona je u funkciji najma. Ova se nekretnina iznajmljuje više od 10 godina i ima izvanredan status među web stranicama za iznajmljivanje. Daje povrat od 20-30.000 €. Vila također ima kompletno upravljanje imovinom i spremačicu koja održava imanje.

Vila Girasole smještena je u mirnom predjelu poznatom po dobroj hrani i vinu, na vrhu brda, i udaljena je 80 km od Međunarodne zračne luke Pula u Istri.

Motovun Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.