Vila Design

Kod nekretnine: DVWBSW

PDF Brošura
3
2,500
390
2.500.000
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Bazen
  • Namješten
  • Parking mjesto
  • Pogled na more
  • Terasa
Opis nekretnine

JEDINSTVENA VILA POSEBNOG DIZAJNA

Vila Design originalna je nekretnina smještena na samom ulazu u Opatiju s fantastičnim pogledom na more i Kvarner. Opatija je grad s najdužom turističkom tradicijom na ovom području i ima jedno od najelitnijih mediteranskih odredišta u posljednjih 170 godina.

Vila Design djelo je lokalnog arhitekta, čiji su radovi poznati u cijelom svijetu. Vila je zamišljena prema principu niskoenergetske kuće, sa solarnim grijanjem i sustavom za prikupljanje kišnice koji se filtrira za daljnju upotrebu. U gradnji su korišteni kamen, drvo, željezo i aluminij.

Vila Design orijentirana je pružiti maksimalnu privatnost i nezamjenjiv pogled na Kvarner. Imanje ima ukupno 390 m2 bruto stambene površine. Sastoji se od dnevnog koncepta otvorenog plana smještenog na gornjem katu, a sastoji se od kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom. Spavaći dio nalazi se u prizemlju posjeda i sastoji se od dvije spavaće sobe s vlastitim kupaonicama iz kojih je moguće prići dvorištu. Objekt također ima zaseban apartman za goste s vlastitom kupaonicom i vlastitim ulazom. Dvije razine kuće povezane su nizom čeličnih stepenica. Imanje je opremljeno podnim grijanjem i alarmnim sustavom. Vrt je pažljivo planiran i održavan, s voćnjacima, maslinama i lokalnom florom. Vanjski prostor opremljen je ljetnom kuhinjom s roštiljem, prostranim bazenom i terasom za uživanje i druženje. Tu je i garaža za parking.

Ova uistinu originalna i pažljivo dizajnirana nekretnina pruža potpunu intimnost u blizini jednog od najposebnijih gradova na hrvatskoj obali.

Opatija Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.