Projekt Suprema

Kod nekretnine: CR508

PDF Brošura
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Balkon
  • Bazen
  • Parking mjesto
  • Terasa
Opis nekretnine

Luksuzni kompleks od tri vile u blizini Rovinja

Projekt Suprema luksuzni je kompleks koji se sastoji od tri moderno dizajnirane vile koje predstavljaju savršenu fuziju minimalističke arhitekture i istarskog prirodnog okruženja. Smješten u jednom od najživopisnijih gradića u Istri, Suprema projekt nudi obilje raskošnih značajki koje će vaš boravak učiniti nezaboravnim. Sve tri vile mogu se pohvaliti atraktivnim minimalističkim eksterijerom istovremeno obogaćene upotrebom tradicionalnih materijala. Projek se idelno uklapa u krajolik poznat po netaknutoj prirodi i jedinstvenom ambijentu.

Ove elegantne vile nalaze se na parceli od 4500 m2, omogućavajući vam uživanje u privatnosti iako su udaljene samo nekoliko kilometara od prekrasnih plaža. Stambene površine vila su su od 180m2 do 300 m2.

Modernim vanjskim izgledom i tradicionalnim detaljima, projekt Suprema plijeni pažnju u svom okruženju stvaljajući naglasak na bezvremenost i sofisticiranost kamena koji se tradicionalno koristi u ovoj regiji.

 

Zahvaljujući idiličnoj lokaciji, projekt Suprema nudi maksimalnu privatnost i predstavlja izvrsnu investicijsku priliku za sve one traže mirno i opuštajuće odmaralište u blizini svih potrebnih sadržaja.

 

Izgradnja će započeti u listopadu 2021., a rok završetka projekta je kraj 2022.

 

Rovinj Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.