Projekt Sun Odyssey

KOD NEKRETNINE: MN7HS7
PDF Brošura
 • 1.950.000 €
  • 6.260 Ukupna površina M2
  • 310 CIJENA PO M2
  Podaci o nekretnini

  Sadržaji

  • Prvi red do mora
  • Pogled na more
  OPIS NEKRETNINE

  Ekskluzivno građevinsko zemljište s idejnim projektom za pet vila

  Građevinsko zemljište od 6.259 m2 s idejnim projektom za izgradnju pet luksuznih vila nalazi se na idiličnoj lokaciji uz more u blizini Nečujma na otoku Šoltu.

  Projektom je predviđena gradnja modernih vila čistih linija i suvremenog dizajna, sukladno standardima koje zahtijevaju ekskluzivni svjetski partneri za najam nekretnina. Za projekt je ishođena pravomoćna građevinska dozvola. Izvrsna lokacija zemljišta i odlična povezanost otoka Šolte s kopnom zahvaljujući redovitim trajektnim linijama samo su neke od prednosti ovog atraktivnog zemljišta. Ova prvoklasna lokacija idealna je za planiranje resortnog kompleksa vila koje će biti obogaćene dodatnim sadržajima kako bi gosti mogli u potpunosti uživati u mediteranskom načinu života i neizmjernim prirodnim ljepotama ovog otoka.

  Vila 1

  (dvije vile u bloku)

  Zemljište: 1.088m2 l Stambena površina: 394 m2 I 3 sobe I drugi red od mora

  Vila 2

  (dvije vile u bloku)

  Zemljište: 1.035m2 l Stambena površina: 355 m2 I 3 sobe I drugi red od mora

  Vila 3*

  Zemljište: 1.531 m2 l Stambena površina: 723 m2 I 9 soba I prvi red od mora

  Vila 4

  Zemljište: 1.337 m2 l Stambena površina: 448 m2 I 4 sobe I prvi red od mora

  Vila 5

  Zemljište: 1.305 m2 l Stambena površina: 426 m2 I 4 sobe I prvi red od mora

  *Vila 3 ističe se svojom veličinom i potencijalom za korištenje u turističke svrhe. Ova veličanstvena nekretnina može se organizirati kao glavni objekt unutar resorta s vilama s obzirom da su projektom predviđene i prostorije za osoblje, a također bi se mogle iznajmljivati individualne sobe unutar objekta s obzirom da ih ima čak 9.

  Vila 1 i vila 2 u naravi su dvije vile u bloku i svaka od vila ima 3 spavaće sobe,  a mogu se iznajmljivati zasebno ili kao jedna cjelina.

  Iz vila će se pružati slikoviti pogled na more i autentični otočni krajolik, a u neposrednoj blizini gosti mogu uživati u lijepim plažama i dodatnim turističkim sadržajima koji mogu dodatno obogatiti njihov boravak na Šolti. Projekt Sun Odyssey ima sve predispozicije da postane jedan od najekskluzivnijh resorta s vilama na ovom dijelu Jadrana, te predstavlja jedinstvenu investicijsku priliku s mnoštvom mogućnosti za daljnji razvoj i različite namjene ovisno o viziji budućeg investitora.

  Šolta nekretnine

  Kontakt forma

  Pošalji upit

  Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.