Zemljište s pogledom na more u blizini Rogoznice

Kod nekretnine: CR572

PDF Brošura
9,600
3.168.000
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Pogled na more
Opis nekretnine

Velika parcela s otvorenim pogledom na more u blizini Rogoznice

Smješteno na mirnoj i privlačnoj lokaciji u neposredoj blizini mora,  u malom obalnom mjestu u okolici Rogoznica, ovo građevinsko zemljište zauzima površinu od 9.500 m2. Zemljište je idealno za izgradnju apartmana ili luksuznih vila s bazenom modernog dizajna koji će se savršeno uklopiti u krajolik.

Sa zemljišta se pruža predivan pogled na more a zbog svog prirodnog kaskadnog položaja svaki apartman ili  vila će, uz pogled na more i privatnost, osigurati jedinstevni mediteranski ambijent.

Zemljište ima velik turistički potencijal, jer ovo područje privlači turiste iz cijelog svijeta, a nadaleko je poznato po turističkim objektima i objektima za stanovanje.

Izvrsna lokacija, prekrasan pogled na more, blizina međunarodne zračne luke u Splitu i brojnih kulturno-povijesnih atrakcija Trogira i Splita koji su uvršteni na UNESCO-ov popis svjetske baštine, blizina različitih turističkih sadržaja, zapanjujućih plaža, nekoliko nautičkih i turističkih luka te dva nacionalna parka samo su neke od prednosti ovog zemljišta koje predstavlja doista jedinstvenu investicijku priliku.

Rogoznica Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.