Zemljište uz more s građevinskom dozvolom

Kod nekretnine: CR581

PDF Brošura
610
Na upit
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Pogled na more
  • Prvi red do mora
Opis nekretnine

Zemljište s građevinskom dozvolom na ekskluzivnoj lokaciji prvi red do mora u blizini Trogira

Atraktivno zemljište s građevinskom dozvolom ukupne površine 610 m2 nalazi se u prvom redu do mora u malom slikovitom mjestu u blizini Trogira. Ovo područje nadaleko je poznatom po svojim idiličnim plažama, skrivenim uvalama i gotovo netaknutoj prirodi.

Projektom je predviđena gradnja moderne vile na tri etaže, čistih linija i suvremenog dizajna koja će se savršeno uklopiti u okoliš i nudit će vrhunske sadržaje poput unutarnjeg dizala, grijanog bazena sa sunčalištem i tušem, vanjskog roštilja s blagovaonicom i lounge zonu.

Sa zemljišta se pruža otvoreni pogled na more, a sama pozicija omogućuje privatnost i miran boravak, te blizinu svih potrebnih sadržaja i turistički popularnih gradova poput Rogoznice, Primoštena, Trogira i Splita. Netaknuta priroda i prekrasne plaže samo su neki od razloga zbog kojih ovo područje posjećuju turisti iz cijelog svijeta, a mnogi ga odabiru i za izgradnju nekretnina za odmor.

Među brojnim pogodnostima ovog zemljišta, valja svakako istaknuti blizinu Rogoznice i jedne od najljepših marina na ovom dijelu Jadrana, a na udaljenosti od otprilike 25 kilometara nalazi se i međunarodna zračna luka Split.

Uzevši u obzir atraktivnu lokaciju uz more, potrebno je naglasiti da je ovo uistinu rijetka prilika na tržištu i idealna opcija za gradnju nekretnine vrhunske kvalitete u spektakularno okruženju uz more, pozivajući vas da se istinski opustite i uživate u ugodnom ambijentu i beskompromisnom luksuzu.

Trogir Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.