Zemljište uz more – Nečujam

Kod nekretnine: JTJE25

PDF Brošura
1,305
358.875
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Pogled na more
  • Prvi red do mora
Opis nekretnine

Ekskluzivno građevinsko zemljište s pravomoćnim građevinskim dozvoloma za tri samostojeće vile uz more

Građevinsko zemljište s pravomoćnim građevinskim dozvolama za izgradnju tri luksuzne vile nalazi se na idiličnoj lokaciji tik uz more u blizini Nečujma na otoku Šoltu.

Projektom je predviđena gradnja modernih vila čistih linija i atraktivnog dizajna, sukladno najsuvremenijim svjetskim standardima. Za vile su ishođene pravomoćne građevinske dozvole. Izvrsna lokacija zemljišta i odlična povezanost otoka Šolte s kopnom zahvaljujući redovitim trajektnim linijama samo su neke od prednosti ovog atraktivnog zemljišta. Ova prvoklasna lokacija idealna je za planiranje vile za odmor iz koje će se pružati slikoviti pogled na more i autentični otočni krajolik, a u neposrednoj blizini budući vlasnici mogu uživati u lijepim plažama i dodatnim turističkim sadržajima koji mogu dodatno obogatiti njihov boravak na Šolti. Ovisno o viziji budućeg investitora, vile imaju odličan potencijal i sve predispozicije za korištenje u turističke svrhe, a nudi se i mogućnost drugih namjena, stoga ovo ekskluzivno zemljište predstavlja jedinstvenu investicijsku priliku.

Zemljište A: 1.531 m2 I prvi red do mora

Zemljište B: 1.337 m2 I prvi red do mora

Zemljište C: 1.305 m2 I prvi red do mora

Šolta Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.