Građevinsko zemljište uz more u okolici Trogira

Kod nekretnine: CR662

PDF Brošura
650
530.000
Podaci o nekretnini

Sadržaji

  • Pogled na more
  • Prvi red do mora
Opis nekretnine

Građevinsko zemljište prvi red do mora na izuzetnoj lokaciji

Smješteno na idiličnoj lokaciji u malom slikovitom primorskom mjestu u blizini Trogira, Vinišće, ovo građevinsko zemljište uz more prostire se na 650 m2 i rijetka je prilika na tržištu.

Vinišće je šarmantno mjesto koje se razvilo u atraktivnu turističku destinaciju na Jadranu s prekrasnim plažama, kristalno čistom moru, skrivenim uvalama i gotovo netaknutoj prirodi.

Sa zemljišta se pruža izuzetan pogled na more, a položaj parcele omogućuje potpunu privatnost i miran boravak. Parcela ima asfaltni put i direktan pristup šljunčanoj plaži. Ova jedinstvena parcela je zadnja dostupna na ovom području i izvrsna je investicijska prilika.

Izuzetna pozicija parcele pruža idealno okruženje je za izgradnju privatne oaze u lijepom okruženju. Pripremljen je idejni projekt za izgradnju suvremene luksuzne vile s bazenom i pratećim sadržajima koje će se savršeno uklopiti u slikoviti mediteranski krajolik te pružiti apsolutnu privatnost, udobnost i autentično iskustvo lagodnog načina života.

Ovo zemljište uz more idealno je za sve koji žele boraviti u blizini mora te ima izniman potencijal za izgradnju doma o kakvoj ste oduvijek sanjali. Istovremeno je idealno i za izgradnju nekretnine za turistički najam s velikim potencijalom jer je ovo područje poznato po svojim turističkim i stambenim objektima.

U neposrednoj blizini se nalaze svi potrebni sadržaji  te gradovi Trogir i Split koji su uvršteni na UNESCO-ov popis svjetske baštine i nude brojne kulturne, povijesne, turističke i zabavne sadržaje. Također, bitno je istaknuti blizinu Međunarodne zračne luke Split i jedne od najljepših i najvećih marina na ovom području.

Parcela je dobro prometno povezana, te je idealno polazište za istraživanje jedne od najatraktivnijih hrvatskih obalnih regija.

Postoji mogućnost kupnje dodatne parcele u drugom redu do mora površine 950 m2 za 270.000 €

 

 

Trogir Nekretnine

Kontakt

Croatia Sotheby's International Realty

Ivana Marković

Ivana Marković

+385 91 602 7672
info@sothebysrealty.hr

Kontakt forma

Pošaljite upit

Osim kupnje i prodaje, slobodno nas kontaktirajte i ako imate pitanja ili sugestije, ili vam je potreban savjet oko vaše nekretnine.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.